lauantai 24. helmikuuta 2018

Snäpiti snäp kuulumisia

Moikka pitkästä aikaa!

Onpa harmillista, että mulle tuli nyt tällainen tahaton blogitauko. Syynä mulla on se sama kuin kaikilla: kiire.

Ensimmäiseksi tähän muutaman kuukauden tauon jälkeen ajattelin, että palautan teidät taas oman elämäni tahtiin, joten kerron kuulumisia Snapchatin tallennettujen otosten avulla. Joku toinen kerta tarjoan teille taas fiksumpaa sisältöä. Minulla nimittäin olisi niin paljon melkein rakentavaa kerrottavaa animesta, cosplaysta ja muistakin jutuista! Haluan nyt joka tapauksessa aloittaa tällaisella höpsöllä ja kevyellä, mikä toki sivuaa kaikkea edellä mainittua.


Tästä aloitetaan! #episodeawcaw :in eli Rintamasuunnan Haikyuu cmv:n Work this bodyn kuvaukset jatkuivat lokakuussa!


Täs mä lähtökuopissa ja kipeenä (niin kuin nyt, miksi oon kipeä koko ajan???)
Voitte kuvitella miten kipeänä olin sen jälkeen, kun olimme kuvanneet shortseissa ja t-paidoissa kohtaukset ulkona.


EN VOI MUUTEN USKOA, ETTEN OLE LAITTANUT TÄNNE LINKKIÄ EDES VALMIISEEN VIDEOON!!! 
Katsokaa se TÄÄLTÄ tai tosta alta, mutta laittakaa nyt kuitenkin koko näytölle video, mistä katottekaan. Tää cmv on minulle kovin rakas. 

Tässä vielä viimeisiä juttuja cmv:n tekoprosessista.


Voin sanoa, että kyllä huumori kukkii mun Snapissa ku lainasin äidin mekkoa.Mä mietin, että laitanko tän tänne näkyviin vai en. Sitten tuumailin, että eipä mulla oo juuri mainetta mitä menettää (ellei työporukka/lasten vanhemmat löydä tänne, siinä tapauksessa pyydän vain anteeksi teiltä, kyllä mä hommani hoidan vaik oonki tämmönen)
Mulla oli vähän fiiliksiä ku näin ton SnK 3. kauden promokuvan.Iloitsin myös kun sain vihdoin mun jättisuuren Haikyuu -julistekalenterin kotiin!!!Kävin pelimessuilla kannustamassa Rintsu-tovereita, jotka esiintyivät siellä.
Esiintymisvideo löytyy täältä. Meillä oli siis avajaisshow Cosplayn SM-kisoissa Avatarista. Itse en ollut esiintymässä, mutta olin ollut antamassa tiukkaa palautetta harkoissa. Oikeesti kyl vaa lätisin siellä et "TE OOTTE IHANIA".


En jaksa kääntää tätä, koska olen laiska papana, mutta tässä oottelen Mein ja Miruuzzin (Rintsun juttuja ihaileva ihana henkilö!) kanssa Cosplaykisojen alkua!Joululomalla kävin äidin ja isän luona kissan vahdittavana.Tää on Uudelta Vuodelta.


Sitten tämän vuoden puolelle vihdoin!
Haluttiin tehdä Mein kanssa mokkapaloja. Taidettiin suunnitella meidän Yukiconin Animevisailua silloin.


Tää oli huono päivä Haikyuu merchille. Nuuku hukkasi Ushijimansa, mä katkoin työrepussa roikkuvan Hinatan.


En oo ollu oikein kunnossa sitten joululoman. Oon kipeenä koko ajan ja se ärsyttää. Mun treenit on menny ihan sekaisin, kipeys sotkee myös mun unia, niin kuin kuvasta näkyy. Sitten kun tästä tervehdyn niin musta tuntuu, että pitää lähteä tekee niin kevyesti kaikkea, että sekin ärsyttää. Tulevia lihasjumeja odotellessa. :))))


Puhun Yukiconin meidokuvauksista tässä. Anakichi onnistui ottamaan minusta kivan kuvan! Pakko näyttää nyt se, vaikkei Snapista peräisin olekaan.


Huijaan vähän kun nää on Instastoorista ja vielä Rintsun.
Kävin siis Desussa ja olin sielläkin meidona. Osuvasti kouluteemaisessa kahvilassa olin luokan otaku, joten pääsin käyttämään itabagiani tositilanteessa.


Sitten oli #episodefrozenaf eli taas yhden Rintsun cmv:n kuvaukset.


Ohjaaja on ohjaajamainen.

Tuskaahan se oli! Olin ollut edellisellä viikolla yllätys yllätys kipeänä, joten pakkasessa olo liian vähässä vaatetuksessa ei tehnyt hyvää. Mutta tosiaan, kaikki oli sen arvoista! Eiköhän saada kiva video kasaan.
Pääsin pitkästä aikaa hevosen selkään.
Mun suurin syy olla mukana tässä projektissa tbh. 😂Nauratti kun Mei totesi, että Haloo Helsingin Texas ja Show by Rockin Bud Virgin Logicin Schlehit Melodie kuulostavat samalta.Elisa tuli meille tekemään Yukiconin cossia ja toi pikkuhaukkunsa mukaan!!! ♥Pidettiin Mein kanssa Yukissa vähän erilainen Animevisa, nimittäin Animevisailu, josta pyrimme tekemään hiukan tv-visaohjelmien tapaisen. Niinpä piti olla ääntä pitävät vastausesineet.
Oli tosi hauskaa pitää visaa taas ja hauskaa tehdä aina jotain vähän erilailla!Elisa ja Mei Show by Rock cosseissaan Yukissa.Satunnaisia kuvia???Katsoin eilen junassa taas vaihteeksi Haikyuu stagea.Noin!
Nyt olette päässet kiinni nykyhetkeeni.
Tervetuloa takaisin näiden järjellisten ja järjettömien postausten pariin! Toivottavasti voin suoda teille uutta sisältöä pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥