lauantai 30. syyskuuta 2017

Kesämuisteluita

Nyt on hyvä hetki muistella kesää kun on pimeää (ja miljoona muutakin blogipostausta tehtävänä) ja erittäin tuulen tuivertamaa pihalla. Toivottavasti teillekin tulisi tätä lukiessa mieleen kivoja kesämuistoja! Niin ja vaikka lämmin edes.

Mun kesähän meni lähinnä töissä, lentistreeneissä ja Rintsu-jutuissa, eikä kauheesti aikaa jäänyt muulle. En kyllä valita. Oli huippu kesä, vaikka se olikin melko erilainen verrattuna aiempiin kesiini.

Kesän alussa oli siis Desucon, jonne menemisestä olen täällä maininnut, mutta en ole tapahtumasta puhunut juuri sen enempää. En ala kirjoittamaan mitään kaiken kattavaa tai edes pienen osan kattavaa conraporttia enää, mutta perinteisesti oli tosi kivaa conissa ja meidoilu oli taas ihan parasta hommaa! ♥Napsin nämä kuvat kun olin pakkaamassa ja pohdin, että kylläpä sitä paljon typerää voi päällensä kerralla iskeä.Silloin kun en ollut meidona, pidin tämmöstä yksinkertaista asua päällä. Näyttää niin ihanan kesäiseltä ja huolettomalta näin melkein lokakuun puolella!Desu-perjantaina kävin Yuuki Kajin ohjelmassa. Olen pitänyt hänen työtään kyllä arvossa, mutta henkilökohtaisesti en aiemmin pitänyt erityisesti äänen ulisevasta soundista. Hieman matalaäänisiä hahmoja Kaji näyttelee mielestäni paremmin.
Mutta siis SIIS. Oli kyllä niin valloittava ja sympaattinen persoona, että enpä enää ohjelman jälkeen ole valittanut ollenkaan ulinasta. Oli myös mukavaa cossata Mikasaa ja päästä tekemään Kajille SnK:n sotilastervehdys! Se vilkutti mulle IIK! ♥


Kuva: Elderx / Mikael Peltomaa

Pakko lisätä vielä meidoilukuva!
Tää Mikaelin ottama kuva on tosi söpö ja taikatyttöisä/-poikaisa!

Paljastus: en voinut olla hakematta taas meidoksi Frostiin vaikka aina vannon, että nyt vedän yhden conin ihan vaan kävijänä. Tähän jää pahasti koukkuun kun työskentely on niin ihanaa ja asiakkaiden kanssa jutustelu niin hauskaa!
Toivottavasti olisi taas onni puolella ja pääsisin meidoilemaan.Jos ei lasketa mun töissä käyttämiä löllöilyvaatteita niin tää on se look, jossa suuren osan kesästä vietin, sillä treenivaatteita tarvitsi niin Rintsu- kuin lentistreeneissäkin. Treenasin tehokkaasti valmentajan kanssa lentistä kesällä 3-4 kertaa viikossa pelaamalla, kuntosalitreeneillä, mäkijuoksulla sekä tekniikkaharkoilla. Voin sanoa, että siinä kehittyi huimalla vauhdilla eteenpäin! Nyt syksyllä mulla ei oo enää yksityisopetusta ja kuntosalikäyntejä valmentajan kanssa. Niitä oon jäänyt vähän kaipaamaan, vaikka pääsen hakkaamaan palloa edelleen yhtä useasti viikon aikana.
Toi kuva on otettu kesän alussa ja nyt on hauska huomata, että mun pohkeet ainakin on jo vähän eri näköiset! 
#sporttimuija


CMV-kuvauksista kirjoitin pitkät tarinat tänne, joten ei siitä enempää. Muita Rintsujuttuja kesään mahtui myös, suurimpana kuvauksien lisäksi Haikyuu-esityksen harkat. Ja harkkojen jälkeiset jätskihetket.


Harkkojen lisäksi oli myös Dateko-asujen pajailua cmv:tä varten. Tehtiin ne neljän henkilön voimin yhdessä päivässä! Nostan meille hattua näin jälkeen päin.
Käytin tuolloin muuten ekaa kertaa teollisuusompelukonetta!


Siinä ne on kauniissa pinossa.Ylläolevan kuvan esitystreenit olivat samalla viikolla viimeisien cmv-kuvauspäivien kanssa. 
Kuva on screenshotattu harkkavideon hetkeltä, jolloin koreo on juuri tanssittu loppuun ja musiikki loppunut. Ne jotka eivät makaa maassa, eivät voineet enää kyykistyä kipeiden lihaksien takia.Samoissa harkoissa saatiin myös japanin tuliaisia Nessulta ja nuukulta! ♥
Oli kyllä niin hyvä Haikyuu-viikko!Ollaan tyytyväisiä Emmin kanssa, kun koreo onnistuu! Katsokaa kun meitä hymyilyttää aaaaaa! ♥
Ihan näin muuten vaan vink vink koko Haikyuu-show valmiina löytyy TÄÄLTÄ, jos et Traconissa päässyt näkemään.
Aiheesta on tulossa myös postaus kun vaan saan tässä vähän muuta pois alta.
Mutta käy toki jo kurkaamassa video ennakkoon!En pystynyt päästämään irti roolista CMV-kuvauksien jälkeen ja oli pakko pitää ees settaa tamashi paitaa ku eihän tuolla nyt kuitenkaa kehtaa full-on Kageyamana kulkea.Tein tämmösen valkosuklaakakun CMV-kuvauksissa apuna olleille kavereille kun he tulivat käymään meillä! ♥ Oli muuten eka kerta kun yritin tehdä jotain noin monimutkaista suklaalla. Onneksi onnistuin ihan ok!
Mulla oli melkein kaksi viikkoa aikaa sitten vierailla Mein kanssa kotikonnuilla vanhempien luona ja siitä alkoi mun oikea loma. Se oli rentouttavaa! Kävin soutamassa, kahviloissa, treenasin, saunoin, pyöräilin, näin vähän ystäviä ja vietin aikaa vanhempien kanssa pitkästä aikaa! ♥


Äiti teki yksi aamu vohveleita aamupalaksi! ♥Äiti ja isä asuu nykyään järven rannalla ja niillä on RANTASAUNA! Käytettiin sitä kavereiden kanssa hyväksi muutamaankin otteeseen kun suunniteltiin juttuja.
Harmi, että oon niin vilukissa etten saunankaan voimin uskaltautunut taaskaan uimaan. Nyt on ollut monta kylmää kesää, jolloin en ole uinut.Suunniteltavat jutut olivat siis tämän rakkaan neidin, eikun siis ROUVAN, polttarit ja häät!
Ollaan tunnettu Oonan kanssa pikkulapsista asti ja polttaripäivä oli pitkästä aikaa hetki kun olimme vanhalla naapuriporukalla kunnolla kokonaisen viikonlopun yhdessä.Polttarit alkoivat tulevan morsiamen herätyksellä ja viennillä brunssipöydän ääreen.

Teemana meillä oli Nooan arkki!Polttareiden jälkeinen aamu. 
Tuli niin vahvat teinivibat kyllä polttariviikonlopusta kun oltiin kaikki yhdessä, supateltiin, tehtiin tyhmiä juttuja ja kääriydyttiin joukkona vilttien alle syömään aamupalaa.
Oli ihanaa pitkästä aikaa tehdä kaikkea näiden rakkaiden melkein siskojen kanssa! ♥Sitten oli tietysti itse häät, joissa vollotin enemmän kuin ajattelin!
Milloin meistä kasvoi näin isoja?!
Ihanaa, että rakas ihminen on niin onnellinen!!!

Häät olivat ihanan rennot, kauniit ja simppelit. Tuntui, että tärkeää oli yhdessä vietetettävä aika ja hääparin juhliminen. ♥


Meille sanottiin, että yleensä ei ole seitsemää kaasoa.


Toisaalta myös sanottiin, että se varmasti kertoo jotain, että kaasoja oli seitsemän.
Ihanaa, että muutkin huomaa, kuinka paljon merkitsemme toisillemme.Pelkkää hyvää Oonalle! Olin ja olen niin onnellinen hänen puolestaan! ♥Häiden jälkeen meninkin sitten heti töihin ja se kesä oli siinä!
Olisin halunnut tehdä paljon enemmän, esimerkiksi Lintsi-reissu jäi välistä. Näin jälkeen päin kesällä oli kuitenkin aivan ihanaa. Lyhyeen aikaan mahtui cmv-kuvaukset, polttarit ja häät. Ne kaikki olivat kokemuksia, jotka muistan varmasti koko elämäni.
Huippu kesä siis!


Nähdään seuraavaksi syksyisempien postauksien merkeissä. 
Kiitos kun luit kesämuistelmani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥