tiistai 25. heinäkuuta 2017

#episodecawcaw

En tiedä edes mistä aloittaa tämä postaus, sillä #episodecawcaw eli Rintamasuunnan Haikyuu-cmv:n kuvaukset olivat vain niin IHANAT! Tämä olisi varmasti pitänyt kirjoittaa heti kuvausten jälkeen, sillä silloin olisi tekstiä tullut, jos vain väsymykseltä olisi sormet kestäneet kirjoittamista. Nyt kaikki ilon, riemun, innostuksen, rakkauden ja onnellisuuden tunteet ovat menneet sisälläni sekaisin ja mukaan on heitetty ripaus haikeutta.

Mutta siis tiivistettynä tämä:


Tämän lisäksi itku tuli siitä, miten rakkaudella ihmiset lähtivät tähän hommaan! Kukaan ei saa rahaa tästä (enemmänkin tässä menettää satasia) tai muuta "aineellista hyötyä", mutta kaikki olivat niin innoissaan assareita, kuvaajia, Dateko-pelaajia ja katsojia myöten! Oon niin kiitollinen, että Rintsun projekti otettiin niin lämmöllä vastaan. ♥
Rintamasuunta on mulle erittäin tärkeä. Haikyuu on mulle erittäin tärkeä. Kageyama ja Hinata ovat mulle erittäin tärkeitä. Karasuno on mulle erittäin tärkeä. On vaikeaa kuvailla muille sitä, miten piirroshahmot voivat olla super tsemppaajia ja kannustavia ja vaan niin rakastettavia ja elämään iloa tuovia. Tämä projekti meidän Haikyuu-esityksen lisäksi on mulle ihan ykkösasia elämässä tällä hetkellä.

Oon vain niin 100% varma, että tästä tulee jotain upeaa!

Kuvaukset kestivät sunnuntaista tiistaihin heinäkuun alussa. Muutamia ottoja on vielä kuvaamatta, mutta muuten kuvaukset ovat purkissa. Laitan alle kuvia ja selitän kuvauspäivistä niiden avulla sen verran mitä pystyn tunnekuohunnaltani selittämään.

Sunnuntai

Sunnuntaina kuvasimme Karasuno & Dateko peliä isossa urheiluhallissa. Se paikka oli super upea! Meillä oli aluksi suunnitelma kuvata eri paikassa, mutta tilanne muuttui muutamaa päivää ennen kuvauksia ja menimmekin tuonne isoon halliin. Olin niin iloinen, että saimme tyhjään katsomoon täytettä lyhyellä varoitusajalla! Kiitos katsojat! ♥♥♥Fly/飛べ -banneri paikalleen.
Siis meinasin kirjaimellisesti itkeä kaikesta ja tää pala lakanaa oli yks syy et oisin voinu itkeä, jos ei ois pitäny olla kuvattavana.Kattokaa nyt tota kuvauspaikkaa!!!


Voitteko uskoa, että Nishinoya (Nuusq) pääsi kuvaan Kiyokon (Jansutti) kanssa?!
Siis oon vaan niin ylpeä tästä projektista etten juuri sanojani säästele.
Mutta oikeesti. Mun mielestä meidän roolitus on vaan täydellinen.
Katsokaa nyt noitakin kahta!!!


Söpöt höpsöt. ♥


Aada/Aleatha, meidän ohjaaja ja valmentaja Ukai, selittää ilmeisesti meille jotain ja mä syön henkeni edestä banaania.Karasuno-kasa! Harmi ettei ihan kaikki ole mukana tässä selfiessä!
Söpö tää on silti! 😭💕Tämä kuva on Rintsun snapchatista (=Rintamasuunta) ja teksti pitää paikkansa! Yleisössä istui myös monia tyyppejä, jotka eivät olleet koskaan katsoneet/lukeneet Haikyuuta, mutta silti lyhyen opettelun jälkeen "GO GO LET'S GO LET'S GO DATEKO" -huuto kaikui jäätävällä jyminällä penkkirivien suunnalta. KIITOS YLEISÖ!!! ♥Melkein koko Dateko (yksi joutui lähtemään just ennen yhteiskuvaa :( ), assareita, kuvaajia ja tietenkin Rintsu Karasunona! ♥
Dateko-tiimi oli kyllä kans niin kultaa, että huh huh! ♥Aina kun Emmi/Aliasauroora on Hinata sanon vaan, että paras Hinata. Sanon taas.
Paras juttu on se, miten meillä molemmilla on niin suuri rakkaus hahmojamme kohtaan ja toisaalta samanlaiset paineet esittää omaa suosikkia. Olisittepa nähneet millä suurella tsempillä Emmi toteutti roolinsa. Oli niin hauskaa näytellä yhdessä!
Paras Hinata! ♥


?????

Maanantai

Maanantaina vaihdoimme kuvauspaikaksi pienemmän salin, jossa kuvasimme Karasunon harjoittelua ja sarjan alun 3vs3 peliä.Mulla on obsessio kauramaitoon, Kageyamalla on obsessio maitotuotteisiin.
Niin lähellä, mutta niin kaukana.

Kunnon behind the scenes materiaalia.
Voitteko uskoa, että tästä tuli oikeasti hieno klippi videoon? En tosin itse varmaan pysty vielä valmiissa teoksessakaan ajattelemaan muuta kuin Nenutonin jalkoja mun alaselässä.Päivän yhteiskuva taas!Eikä tässä vielä kaikki! Kun oltiin saatu kuvattua salissa tultiin Emmin kanssa hetkeks lepäilemään meille. Parin tunnin jälkeen meikattiin uusiks ja mentiin ulos urheilukentälle odottamaan yön hämärää ja kuvailemaan Tsukkin näsäviisasteluja.Yamaguchin (Yoosteippi) mielestä kakkonen on ykkönen.
Behind the scenes materiaali jatkuu! Hinataa jouduttiin kannattelemaan oudosti, että saatiin kuvattua hieno kamerakäännähdyssydeemi.
Joko pääsee nukkuu ja pakoon itikoita?
Siis meillä oli Emmin kanssa herätys seuraavana aamuna joskus viiden aikaan muistaakseni ja kuvauksissa taisi mennä kahteen yöllä?
WORTH IT! 
Tekisin uudestaan.

Tiistai

Juuh eli tiistaina taas aikaisin ylös, samaan saliin mentiin kuin maanantaina ja kuvattiin kaikkea Karasuno hönöilyä. Olipas hirveältä kuulostava lause. "Hönöiltiin xDDD"

Kuva: elderx

Kuvakässäristä toteutukseen!
Toi kuvakässärin ruutu on muuten mun piirtämä. Sitäkin oli työstämässä monta ihmistä ja oli muuten hauskaa! Montakohan työtuntia siihenkin meni yhteensä?

Kuva: elderx

Tää kuva on hauska, sillä odotellaan vasta, että kamera käy, mutta silti tästä tuli jotenkin kiva otos!Kuinka monta Rintsulaista tarvitsee meikkaamaan Ukain mustelman piiloon?
Tykkään näistä kahdesta kuvasta tosi paljon! ♥

Muutamat memet.Pakollinen yhteiskuva! ♥


Ja homma oli purkissa tiistaina illalla sateessa juoksemisen jälkeen!

Tästä on hyvä palata alkuun, sillä tän kuvan jälkeen sitten alkoikin se alussa mainittu vollotus.
Vielä on ne muutamat otot tosiaan tekemättä ja sitten homma on oikeasti purkissa ja itken varmaan taas.


Jos blogipostauksen jälkeen vielä innostaa lukea lisää cmv-kuvauksistamme, löytyy twitteristä ja instasta tägistä #episodecawcaw lisää materiaalia ja fiiliksiä. Rintamasuunnan instagramista löytyy myös kuvien lisäksi muutamia lyhyitä videopätkiä. Kannattaa katsoa!


Oli tää vaan yks mun elämän parhaista jutuista!
♥♥♥


2 kommenttia:

  1. oi miten upealta näyttää!! en malta oottaa miltä lopputulos näyttää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkään en malttaisi odottaa. Materiaalia tosin on niin paljon, että aikaa editointiin tulee kulumaan reilusti. 😢

    VastaaPoista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥