sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Alkukesä ja suunnitelmat Desuconin varalle

Tänään kerron teille kuulumisia! Monilla! Huutomerkeillä! Koska! Olen! Innostunut! Kaikesta!
Kerron lyhyesti myös mitä olen ajatellut tehdä Desussa.

Mun aikataulu on ollut jatkuvasti melko täynnä, tässä todiste puhelimen kalenterista, jossa ei edes ole merkattuna ihan kaikkea...


Vaaleenliilat on työjuttuja, oranssit Rintsu, punaiset sekalaista tärkeää, turkoosit on treenejä yms.
Tää on kauheen sekava, paperikalentereihin on helpompi merkkailla, mut atm en omista! :(((


Oon tosiaan aloittanut lentistreenit ihan uudella asteella ja mulla on viikossa kolmet-neljät treenit ja sitten käyn salilla mun valmentajan johdolla. Ihan superhauskaa! ♥ Onneksi sain mahdollisuuden tällaiseen! Sanoin valmentajalle kirjaimellisesti, että haluan kaikki treenit, mitkä irti lähtee ja niin olen saanutkin. Treenien takia aika vaan on tosi kortilla ja lihakset kipeinä kun viikonloppunakin ollut Rintsuharkkoja, eikä keho pääse lepäämään kunnolla. Mua ei kyllä silti haittaa, koska mulla on ollut niin hauskaa ja oon kehittynyt nyt nopeesti kun oon koko ajan harjoittelemassa.

YOSH!


Mun sisko valmistui välietappikoulustaan ja juhlistettiin sitä pienesti kahdestaan! Mentiin syömään sushibuffettiin, shoppailemaan ja sitten vielä kahville. Lahjaksi kustansin kaiken. Tää oli tosi ihana päivä ja ihana nollaus töiden ja treenien keskellä.


Laittauduin yksinkertaisesti ja mahdollisimman mukavasti, mutta mun mielestä look oli silti kiva!


Oli niin hyvä ruokapäivä.Ihan mahtavia Rintsujuttujakin on ollut! Ihan parhaita normiharkkoja, mutta spesiaalina asuharkat ja Lume Cosplayn cmv-kuvaukset! Lisäksi jokin aika sitten julkaistiin Party Like a Russian Yuri on Ice -cmv omalle tubekäyttäjällemme ja vaikken ollut sen teossa mukana, oon ollut siitä NIIN INNOISSANI! Katsokaa se, se on kaunis! Tässä linkki vielä uudestaan, jos missasit ton aiemman. Katso! Se on upea, lupaan!


Sali jossa ei ole ilmastointia + koreografian veto uudelleen ja uudelleen = väsynyt Kageyama

Eli nää kuvat on Rintsun asuharkoista.
Kauheasti en voi valitettavasti näistä näyttää, mutta Rintsun instasta löytyy vähän enemmän matskua.


Mut siis eilinenhän oli ihan super mahtava päivä! ♥♥♥ Lähdettiin Rintsun kanssa Saloon kuvaamaan Lume Cosplayn cmv:tä, joka tulee olemaan osa meidän yhteistyöprojektiesitystä. 


Tältä näytti salissa, jossa kuvattiin!
Lumelaisilla oli niin upeat Nekoma-cossit etten kestä! Jos meinasin hajota jo eilen, mitenköhän käy kun nähdään koko yhteistyöprojektiporukan kesken ja Operaatio Fredrik on myös cosseissaan.
AAAA EN KESTÄÄÄ!!!!Siistejä juttuja tiedossa!!!
Jännittävää oli, että jonkun upean jutun näyttely näytti kameran kautta vielä upeammalta kuin sitä näytellessä tuntui. En malttaisi odottaa, että näen valmiin tuotoksen!

Kuvasarja siitä, miten kameraa ja ehkä vähän Aleathaakin piti suojella kun kuvattiin esimerkiksi hyökkäyskohtauksia.
Mun piti ottaa enemmän selfieitä, mutta olin niin pärinöissä innostuksesta, että unohdin! Toivottavasti muistan ottaa sitten edes esityspäivänä joka ikisen kanssa kuvan, sillä haluan näin tapahtuvan.
Näissä siis mun kanssa aivan ihanana Hinatana Emmi ja päivänpaiste-Sugana Nessu! ♥
Vakavia selfieitä oli vaikea ottaa, sillä olin niin hyvällä tuulella. Sen huomaa kuvista.

Näistä huomaa myös, että mun peruukkia tarvitsee kyllä edelleen muokata.


Mutta hei tässä lauantai tiivistettynä:

Kiitos tästä Tamameru, niin upee!Setter souls?Kaikki ihanat lauantain päätteeksi! ♥No sitten ne Desucon suunnitelmat!
En osaa oikein sanoa muuta kuin, että oon meidona taas. Meidoprofiilit löytyvät täältä. Teemanahan on taikatytöt ja itse olen pahistaikatyttö.


Mulla tulee olemaan myös taikasauva! Tulkaa kahvittelemaan kanssani niin saatte nähdä sen voiman ruokataikani yhteydessä. Vuoroni ovat la 12-16 & 19-21 ja su 13-16.


Perjantaina ajattelin Yuki Kajin vierailun kunniaksi cossata Mikasaa! Kiva, että on tilaisuus käyttää tuota asua uudestaan, sillä oon nähnyt sen eteen vaivaa ja paljon. remmit, never again Muuten tuntuisi hiukan tylsältä cossata Shingekistä, mutta nyt kun on tuollainen kunniavieras ja Desun spesiaaliajatus remmicossien käytöstä, niin asu muuttuukin jännemmäksi. Toisaalta nyt animekin pyörii parhaillaan, joten tämä on aika ajankohtainenkin. Oon yllättynyt muuten siitä, miten hyvä se on ollut, mutta se onkin jo aivan toinen tarina.


Vanhat kuvat Mikasasta vielä tähän, koska tykkään näistä kuvista paljon!

Eren: Nenuton, Armin: Gwendoly, kuva: MadunjauHEI DESUSSA NÄHDÄÄN SITTEN!!!! 

♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥