lauantai 25. maaliskuuta 2017

Frostbite ja Yukicon -jutut ja... jutut!✨

Kaikesta on taas jo vierähtänyt niin kauan aikaa, että teenpä vain lyhyet tiivistykset tapahtumista ja elämän menostani!

FROSTBITE


Olin taas töissä meidona ja meidoilu oli taasen tosi huippu super kivaa! Asiakkaiden lisäksi mun tuli juteltua enemmän myös työtoverimeidoille ja -butlereille ja se oli mahtava juttu! Pidin erityisesti myös siitä, että muutama asiakas oli kiinnittänyt profiilissani olleeseen "tykkään animesta" -kohtaan huomiota ja pääsinkin kunnolla turisemaan kauden sarjoista. Tuntuu, että olen kehittynyt meidohommissa verrattuna kesään.


Minkä meidoilulta ehdin, olin auttamassa Rintsun taidekujapöydällä! Meillä meni ihan ok:sti siellä! Kiitos jos kävit. ♥
Meitä vieläkin naurattaa, että Lahteen lähtiessä Paula ajoi vaihtokassamme yli. Se oli Minni Hiiri rasian loppu. RIP.Kavereilla oli ihania cosseja! Tässä paijaan korvan takaa Show by Rockin idolipoitsuja, voi juku!

Huono maku tapahtumasta jäi vähän sen takia, että tällä kertaa en ehtinyt hirveästi tekemään mitään meidoilulta. En tiedä, miten tuntui, että kesällä olisi ollut enemmän myös conitusaikaa vaikka työtunnit olivatkin samat. Ehdin ohjelmasta vilkuilemaan avajaiset, animea cosplayjaavalle, japani-harrastajien slangin, cosplay ja nuoret, anime, aikuisuus ja asuntolaina sekä päättäjäiset. Ihan jees setit oli! Kumpa olisi ehtinyt enemmän tekemään kaikkea, kun Desuissa on aina niin paljon kivaa!!!


YUKICONYukicon alkoi Rintsun taidekujapöydän kokoamisella ja kirpparikamojen heitolla kirpparille. Molemmista tuli hyvin tuottoja, joten kiitos omasta puolestani kirpparilla asioineille ja Rintsun puolesta meidän pöydältä jotain ostaneille! ♥

Cossina mulla oli siskoni kanssa jo aiemmin mainitut Pop 'n music -rytmipelin Mimi ja Nyami.

Tämä kauhukaksikko oli pitämässä Helppoa animevisaa Yukissa. Olen edelleenkin ällikällä lyöty suuresta osallistujamäärästä. Tähän emme olleet osanneet valmistautua, mutta seuraavalla kerralla tiedämme varata isomman tilan ja enemmän... kaikkea. Toinen, mistä saimme vähän mielipiteitä sinne tänne oli minuutin vastausaika. Toiset sanoivat, että se oli liian lyhyt. Toisaalta taas sanottiin, että se oli sellainen, että jos tiesi niin ehti vastaamaan hyvin. Visa meni kuitenkin molempien ensimmäiseksi ohjelmaksi hyvin ja jäi fiilis, että haluan tehdä tämän uudestaan! Kehuja saatiin siitä, että vaikeustaso oli hyvä: vastaukset oli helppo tietää, mikäli animea oikeasti katsoo. Tämä ideana olikin!

Näytetäänkö muuten samalta teistä Mein kanssa? Mun mielestä meillä on erilaiset silmät, joka tekee aika paljon eri näköä. Vaikea itse kuitenkin nähdä tätä ulkopuolisen silmin!Lauantai illasta olikin Rintsun luento, joka meni sekin tosi kivasti alun tekniikkaongelmien selviämisen jälkeen! Itse tosin vedin oman puheosuuteni huonosti ja hoin vaan samaa, vaikka puhuin yhdestä ryhmäesitysten tärkeimmästä osiosta (motivaatio & yhteistyö). Harmittaa, sillä oikeasti voisin pitää tästä aiheesta luennon vaikka erikseen. En oikein edes ymmärrä miksi puhuminen tuntui niin jähmeältä, koska minua ei jännittänyt juurikaan ennen luentoa tai sen aikana. Olin tosin ihan super väsynyt ja flunssainen. Ja noh, mulla on yleisestikin todella huono muisti. Onneksi muut hoitivat esityksen onnistuneesti, joten oma osuuteni tuli paikattua! Olen ylpeä kaikista! ♥

Saatiin luennon jälkeen ihana fanilahja enkä kestääää! Siinä oli meille aivan ihana tsemppaava kirje mukana. Ihanaa kuulla, että on inspiroinut ja voimaannuttanut jotakuta! 😭

Yuki oli siis ihan kiva ja kiireinen!

Loppu conista meni vähän suru puserossa, koska MISSASIN MEIDOKAHVILAN (ja vielä jonossa toisena ollessani)! Otti sydämestä, sillä olin odottanut Yukin meidoja viime vuodesta asti. Viime vuonna siellä ainakin oli niin meidokahvilafiilis, kun kaikilla oli oikeasti niin erilaisia hahmoja ja mietittyjä tarinoita. Toinen surujuttu oli, että laukussani roikkunut Hinata-charmi lähti irti ja jätti Kageyaman yksinhuoltajaksi laukulleni. Kovia aikoja niin minulle kuin Kakelle.

MUUTA
Edelleen mulle kuuluu aika lailla samaa kuin tässä on jo pitkän aikaa kuulunut: töitä, opparia, Rintsu, lentis. Yksi ystävä lisää on muuttanut Helsinkiin hänen valmistuttua Lontoosta ja ylemmissä kuvissa olenkin menossa häntä tapaamaan!

Niin ja me muutettiin uuteen asuntoon Mein kanssa ihan Helmikuun lopussa. Ollaan tosi tyytyväisiä. Nyt on kauniit lattiat, amme ja parveke näin muun muassa! Paljon vapaa-aikaa on kulunut siis myös tavaroiden asetteluun paikoilleen ja uusien sisustushankintojen tekoon.

Sairastuin keskiviikkoyönä ihan hirveään oksennustautiin ja tänään on ensimmäisen päivä kun tunnen olevani ihan kunnolla terve. Vielä eilenkin syöminen tuntui hankalalta. Pitäkäähän te huolta itsestänne ja pysykää kaukana päiväkodeista!Nää on jostain Rintsuharkoista. En muista enää edes mistä.
Esityksemme on vauhdikas, siksi #vauhtipyllyt (tämä ei ole oikea tägi, pliis älkää käyttäkö 😂 )
En arvosta Snapin koirafiltteriä, koska se on niin ylikäytetty ja yliarvostettu (ei se ees oo mun mielestä niin söpö). Siksi on jännää, että puhelimestani löytyi tällainen costest-kuva jostain harkoista. Musta tuntuu, että Kageyama ja Tsukki ei a) ottais selfietä kahdestaan b) käyttäis Snapin koirafiltteriä.
Tosin mistä minä tiedän.Haluaisin pian kirjoitella taas jotain animejuttuja. Ehkäpä niitä seuraavaksi! Heippa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥