keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Yukicon-suunnitelmat ja suositukset

Yukiconin varalle lauantaille mulla on reilusti suunnitelmia ja reilusti ehdotuksia, mitä teidän kannattaisi tehdä! (。•̀ᴗ-)✧

Lauantain aamuni alkaa Rintamasuunnan taidekujapöydän kokoamisesta. Mulla on myös pöytävuoro klo 12-13, joten sinne voi tulla tervehtimään! Rintsun pöydältä löytyy tarroja, printtejä, kortteja ja charmeja eri sarjoista (esim. Haikyuu, Ghibli, Love Live, Yuri on Ice, Touken Ranbu...) Kannattaa tulla edes vilkaisemaan, sillä ostamalla tuet meidän toimintaa ja olet osallisena meidän seuraavan esityksen tekoa! Mikä tärkeintä, saat myös itsellesi jotain kivaa!


Näitä lintusia sai jo Frostista, mutta niitä pesiytyy myös Yukiin! Tuu hakee oma lentopallotipusi!


Taidekujan kokoamisen jälkeen juoksen kirpparille viemään kaikki ylimääräiset animekimpsut ja kampsut nurkista parempaan kotiin. Menkäähän sinne tekemään löytöjä! Meidän huushollista sinne menee mm. peruukkeja ja julisteita.

Seuraavana isona juttuna onkin mun ja siskoni Mein pitämä Helppo animevisa klo 15 (tila 208)! Ollaan valittu visaan mukaan monipuolinen skaala tunnettuja animeita. Tulkaa rohkeasti mukaan pitämään hauskaa ja kokeilemaan animetietämyksenne rajoja! Visa on leikkimielinen ja pyrimme luomaan hyvän, rennon fiiliksen osallistujille.Oikeasti K-ON tytyt kurkistelisivat oikeasta reunasta ees takasin ja taas takasin.
Näette sitten koko visan komeuden oikealla tavalla Yukissa! Tervetuloa! ♥


Lauantai-illalla 19:30 alkaa Rintamasuunnan pitämä luento Hallittu kaaos - Cosplayesitysten 101. Luennolla kahdeksan Rintsulaista kertoo erityisesti meidän kokemusten pohjalta siitä, miten koota ryhmäcosplayesityksiä ja pitää ohjelman nimen mukaisesti kaaos hallinnassa. Olisi ihanaa, jos tulette kuuntelemaan! Mahtavaa myös olisi, jos tämä toisi kipinän useammallekin tyypille perustaa oma esiintymisryhmä tai lähteä yksikseenkin esiintymään. Haluamme enemmän cosplayesityksiä Suomeen! (ja maailmalle!!!) Cosplayesitykset on best, oli sitten lavalla tai katsomassa!


Jos visan esitysdiat ovat söpöjä ja vähän hölmöjä, niin nämä Rintsun on sitten tosi tyylikkäitä!
Ollaan tavoiteltu monipuolista ja vaihtelevaa esitystapaa. Meillä on konkreettisiä esimerkkejä ja videoita näytettävänä, joten ette varmasti tule tylsistymään!
Käytämme luennon tagina somessa #hallittukaaos101 ja sinne voikin pistää meille kysymyksiä tai kommentteja jo ennakkoon! Myös sayat.me/rintamasuunta saa laittaa kysymyksiä!Sunnuntain ajatuksena on tutkailla ohjelmaa, pelata rytmipelejä, laulaa karaokea (jos käheää ääntä riittää enää ollenkaan lauantain puhumisen jälkeen) ja hengata toivottavasti meidojen sekä butlerien kanssa. Ehkä kavereidenkin.


Kuten kaikissa coneissa, myös Yukissa saa tuttuun tapaan tulla tervehtimään, tunnettiin aiemmin tai sitten ei! Cosseja koko viikonlopulle mulla on rennosti yks, rennolla designilla! Tättärää ↓ 


Eli Pop 'n music -pelistä (Mamia cossaa pelistä?! Mamia tietää jonkun pelin??!?!) vasemmalla puolella oleva Mimi! Siskoni on sitten oikean puolen Nyami.
Mulla oli Snapchatissa tästä wippejä, mutta perskeles ku en tajunnu tallentaa niitä sieltä. :((


Menkääs näiden suositusten mukaan niin näätte conissa kaikkee kivvaa!
Mitäs suunnitelmia teillä Yukin varalle oikein on? 
(linkkejä omiin postauksiin saa taas jakaa!)


Nähdään viikonloppuna!  

6 kommenttia:

 1. Oi hitsi vaikuttaa kivalta! Ite oon abi riateilyllä ni menee yuki ja looking for alice sivusuun :( no kavereiden kaa bailaamaan! (Ollaan oikeesti tosi viattomia lapsia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti risteilykin oli kokemus! Toivottavasti sulla oli kivaa! 💖

   Poista
 2. Ää, harmittaa niin etten päässyt tuonne Yukiin, oisin kyl kovasti halunnu! ; A ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitten seuraavana vuonna! Eiköhän joku tapahtuma ainakin nappaa!

   Poista
 3. Toivottavasti oli kiva coni! ^-^
  Harmi kun ei itse tällä kertaa päässyt paikalle, päivä meni Looking for Alice:ssa ja sitten seuraavana päivänä jo kohti kotia.

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli erittäin kiireinen, mutta mukava! Mä taas en ollut Looking for Alicessa ollenkaan. Toivottavasti se oli kans kiva!

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥