perjantai 6. tammikuuta 2017

Blogiystäväkirja

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta! ♥ Tosi kevyt postaus nyt tähän väliin, mutta mun teki mieli vastata tämmöiseen blogiystäväkirja -kyselyyn. Täytin tämän muuten jo muutama päivä sitten, mutta nyt saan vasta julkaistuksi. Täytäpä sinäkin!


Eli moi olen Mamia, pian tunnette minut taas vähän paremmin!


SUOSIKKI...

Kaupunki? 
Kotimaasta Helsinki. Olen matkustanut sen verran vähän, etten osaa sanoa mitenkään koko maailmasta. Ehkä siltikin Helsinki, sillä miellän sen kotoisaksi, mutta samalla todella kauniiksi kaupungiksi.

Lomakohde?
En voi sanoa, että suosikkikohde, mutta kuten arvata saattaa olen jo monta vuotta halunnut Japaniin. Minusta tuntuu, että aiemmin en ole toisaalta uskaltanut lähteä, sillä odotukseni ovat niin suuret ja tietyllä tapaa pelkään pettyväni ja haluaisin osata kieltä hyvin, jotta saan reissusta kaiken irti. Nyt olen antanut noiden ajatuksien olla (en ehdi koskaan opiskelemaan Japania tarpeeksi että olisin oikeasti hyvä) ja olinkin varovaista haavetta tästä keväästä ja matkasta pitänyt yllä. Sille haaveelle kävi kuitenkin taas huonosti, koska työasiani muuttuivat paljon. Mutta saapa nähdä...

Biisi?
Siis ei tämmöstä voi sanoa, sillä se vaihtuu varmaan tunnin välein! No nämä vaikka tällä hetkellä:


Tää biisi muuten alkaa about 1:30.


Ravintola ja annos?
Käyn ravintoloissa harvoin ja minulla ei ole mitään vakipaikkaa niissä. Kahviloista osaan sanoa paremmin! Tykkään Jyväskylän kahviloista Wilhelmiinasta ja Muistosta. Suosikkiannoksia tosin en osaa sanoa.

Juoma?
Valkoinen tee ja kauramaito.

Leffa?
Pieni suklaapuoti, Amelie, Lotr:it, Ookami kodomo no Ame to Yuki... en tiedäää!

Sarja?
En katso tv:tä... Enkä kyllä osaa sanoa lempianimeitakaan! Joitakin esimerkiksi Mawaru Penguindrum, SnK, Nisekoi, Haikyuu, Ouran...

Kirja?
Ikuisesti Harry Potterit.

Asu?
Tykkään mekoista. Niitä on niin huoletonta pitää päällä, mutta ne näyttävät kuitenkin siisteiltä ja siltä, että on panostanut.

Meikkituote?
Ilman meikkivoidetta en pärjäisi.

Hiustuote?
Less is more -sarjan hiussuihke. Se tuoksuu ihanalta ja pitää kiharat kunnossa ilman yhtä tönkköä tunnetta kuin lakka.

Sovellus?
Line. Kumpa vain useampi käyttäisi sitä.

Niin ihanat Linen maskotit Brown ja Cony. Käyttäkää Lineä, se on niin kätevä! Omasta mielestäni parempi kuin Whatsapp.

Instagrammaaja?
Häh? Kaverit? Rintsu? (hyvä sanoa kun itse päivitän sitä) Mä en tiedä mitään mistään somejulkkiksista, enkä oikein seuraakaan kuin kavereita...

Aamurutiinisi?
Aamupalan syönti rauhassa.


MUUTA...

Mitä vaatekaapistasi löytyy?
Vaatteita, cosseja, laukkuja, kenkiä, peruukkeja ja lentopallo.

Mitä pakkaat mukaan matkalle?
Ihan perusjuttuja. Vaatteiden ja muun itsestään selvän lisäksi mukana kulkee lähes aina Vihko, eli vihko joka on ikäänkuin mukana kulkeva vieras- ja päiväkirja. Aiempi postaus vihkosta muuten täällä. Olen tekemässä toivottavasti pian vuosikatsauksen taas kun olen vanhan vihkoni äärellä.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?
Huudatan musiikkia kovalla. Voisin toki tehdä sen silloinkin kun joku näkee, mutta en viitsi häiritä siskoa yleensä musiikillisella käsittelylläni. Minulla ei ole mitään tapoja mitä tekisin vain yksin. Lipsynccaan peilin edessä samalla tavalla alusvaatteissa oli Melsa kotona tai ei.

Viimeisin sisustusostoksesi?
Eipä ole tullut ostettua sisustusjuttuja nyt hetkeen. Taitaa olla taulunkehykset keittiöön.

Mitä laukustasi löytyy aina?
Avaimet.

Viimeisin WhatsApp viestisi?


Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille?
Itseasiassa voisin vastata synnyinkaupunkini Jyväskylän mukaan tähän, sillä en osaa sanoa nykyisestä kotikaupungistani vaikka olenkin täällä asunut jo päälle 4 vuotta. Shoppailuun Jyväskylässä siis Forum, syömiseen tai no mun tapauksessa kahvitteluun Muisto ja Wilhelmiina ja drinkeille Vakiopaine, vaikken kyllä ikinä oo ostanut sieltä drinkkejä...

Mitä ostoslistallasi on tänä keväänä?
Muutto on taas edessä, joten varmasti yhtä sun toista sisustusjuttua.

Paras tapa tuhlata 50€?
Animekrääsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥