tiistai 1. marraskuuta 2016

⑅ Ihan vaan kuulumisia kuulkaas ⑅

En saa mitenkään kuulumisistani edes puolet elämääni kattavia, sillä unohdan aina napata kuvia. Ihan tyhmää. :((( Onneksi tallella on jotain syssykuulumisien kylkiäisiä tekstin lisäksi, elikkäs elikkäs tämmöstä on ollut:
Sää kylmenee ja pitää keksiä tekemistä sisällä. Aiemmin toteutetun gyaruilun lisäksi piti tietenkin testata j-rock fanin lookkia. Haluaisin tehdä tämänkin vielä paremmin joskus ja olisi myös hauska kokeilla lisää kaikenlaisia eri (japani inspiroituneita) tyylejä. Decora seuraavaksi vai mikä olis hyvä?Käytiin Desutalkissa!
Tämän vuoden setit olivat vielä viime vuotisiakin mielenkiintoisemmat ja esimerkiksi japanin koulukiusaamista käsittelevä luento jäi pidemmäksikin aikaa mieleeni. Lemppari puheenvuoroa on vaikea valita, sillä kaikissa oli hyviä juttuja. 

Suosittelen kokeilemaan talksia rohkeasti, vaikka se eroaakin coneista! Fiilistellä voi toki kotoakin käsin katsomalla aikaisemmin tallennettuja luentoja.

Olin muuten myös avoimempi jatkoilla tänä vuonna enkä vain jäänyt puristamaan pikkusiskon hihaa. Se oli tosi mukavaa ja pääsinkin juttelemaan tyypeille, joiden kanssa en ole ennen puhunut.


Pidin Talkissa pitkästä aikaa hiuksia näin! Olen tainnut tehdä tämän viimeksi lukiossa. Rakastuin tähän tyyliin uudestaan, joten pampulapäänä minua tulee varmasti näkemään myös jatkossa.


Ettei meininki vahingossakaan olisi ollut liian normo tuona viikonloppuna, piti käydä syömässä sushia. Oli muuten ihan huippu NAMX!


Yritin ottaa itsestäni kivoja kuvia, mutta ei onnistunu nii löin läskiksi koko homman.Haha, tällä muistitikulla on lähdössä Haikyuu stage kohti tietämätöntä katsojaansa. Heitin apuvälineitä mukaan.
Katsoin itsekin pienen porukan kanssa yhdessä kyseisen teoksen taas uudestaan. Itkin vähemmän kuin aiemmin.Käytiin katsomassa muutamien Rintsulaisten kanssa Poika ja peto/バケモノの子 Animelehden ennakkonäytöksessä ja mentiin kahvittelemaan sen jälkeen. Yhteiskuvahan mun oli tarkoitus ottaa. Unohdin. Kauniista ja tosi hyvistä juomingeista sain kuitenkin kuvan.

Leffa itsessään oli todella tyylikkään ja kauniin näköinen niin hahmojen kuin taustataiteenkin puolesta. Tarinassa oli pieniä aukkoja ja loppu tuli hiukan ryminällä päälle, mutta mielenkiintoinen se oli kaikesta huolimatta. Pidin elokuvan huumorista tosi paljon ja naurahtelinkin siellä täällä ääneen! Annoin MAL:issa arvosanaksi 8 (very good) eli kyllä; suosittelen Poikaa ja petoa!Ehdittiin käymään Melsan ja Hanskinuskij:n kanssa Lintsin valokarnevaalissa sen päättäjäispäivänä. Olimme menneet just silloin sinne ilotulitteiden toivossa, mutta valitettavasti ne jouduttiin perumaan. Onneksi karnevaalissa oli mukavaa räjähteiden puutteesta huolimatta ja vaikka olenkin käynyt katsastamassa nämä kekkerit jo monta kertaa, on siellä aina jotain uutta ihasteltavaa. Valitettavasti tänä vuonna oli myös hirveä tungos ja se söi hiukan fiilistä. Tällä kertaa ajatuksiin erityisesti jäi Hurjakurun luona ollut teos, josta mulle tuli mieleen meduusa!Suunniteltiin vähän Rintsujuttuja *silmäemoji* ja lähestyvän Halloweenin kunniaksi kokeilin vähän tummempaa lookkia.
Valitettavasti tämä oli mielestäni liian yhtenevä postauksen ensimmäisten kuvien lookin kanssa, enkä oikein tuntenut oloani omaksi itsekseni. Miltä teistä näyttää?Nyt on kuulkaas pojat luultavasti niin, että tänä vuonna en tule juhlimaan Halloweenia kurpitsakeiton tekemistä enempää.
Tämä brutaalisti kaiverrettu ja esille asetettu kurpitsanruumis on myös jo lentänyt kippasuolle. Se säilyi ihan hirveän vähän aikaa!

Jos joku haluaa kutsua mut Halloween paardeihinsa, niin laittakaa kommenttia!  ohohoho

2 kommenttia:

 1. Me käytiin kattomassa poika ja peto eilen ja se oli ihana :( aika ennalta arvattava mutta kivan söpö

  Mie otan aina hirveesti kuvia mutta poistan niitä sit liikaa vahingossa xD ups

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun mielestä se oli kans vähän ennustettavissa, mutta silti kaiken kaikkiaan kiva hyvän mielen jättävä leffa.

   Mä taas poistelen ja kuvaan hirveen vähän. Meidän pitäis jotenkin keskenään tasapainottaa.

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥