maanantai 19. syyskuuta 2016

Tracon 2016

Traconista minulla ei ole erityisesti muuta asiaa tänäkään vuonna, kuin esityskisaamiseen liittyviä juttuja sunnuntailta. Lisäksi kirjoittamisen ajankohta on venynyt pari viikkoa tapahtumasta eteenpäin, joten Traconin päällimmäiset tunteet ovat jo unohtuneet. Hyvä minä.

Lauantailta tuli koettua ohjelmasta vain avajaiset, sillä jotenkin en löytänyt itseäni miellyttävää ohjelmaa. Usein tulee käytyä siltikin jossain, mikä ei niin suuresti kiinnosta, sillä on hyvin silmiä avaavaa tutustua itselleen vieraisiin tai tylsistyttäviin aiheisiin ja sitten yllättyä, kun tykkääkin ohjelman sisällöstä. Tällä kertaa kuitenkin vietin coniani pelaillen rytmipelejä, olemalla meidon palveltavana kahvilassa, pitämällä mystistä kokousta ja, apua, hengaamalla. Enpä edes cossannut.


Kuin lääkkeenä cossin puutteeseen sain perjantaina jo matkalla Tampereelle tietää Rintamasuunnan Whatsapp-ryhmässä monen muun tavoin, että Rintsun tiimitakit ehtivät kuin ehtivätkin tulemaan Traconiin puettaviksi! Nipin napin!
Screenshotti on Emmin twitteriin julkistama reaktio Rintsun takki-innostuksesta.Niinpä oleskelin lauantain näissä tamineissa.Tässä todisteita meidokahvilasta.
Kahvila oli muuten todella kaunis ja kivan tilava! Meitä palveleva meido oli tosi ihana ja söpö! Kiitos kun pelasit kanssamme!
Minua hiukan ihmetytti tosin erikoinen järjestely: meidoilla taisi olla monta pöytää asikkaita yhdellä kertaa. Eihän siinä pysty yhteen asiakasryppääseen keskittymään kerrallaan, kun samalla täytyy vilkuilla muita. Tästä vähän miinusta.

No sitten kai se sunnuntai.

En yleensä nuku ennen mitään esityksiä huonosti, vaan vetelen hirsiä tyytyväisenä ihan niin paljon kuin ehdin. Tällä kertaa kuitenkaan en saanut unta koko yönä! Heräilin koko ajan ja nukuin varmasti loppujen lopuksi vain noin 3 tuntia! Ihme kyllä, väsymys ei tuntunut kuin vasta sunnuntai-iltana, mutta hiukan outo olo aamulla kyllä oli.
Aamun parantaja ehdottomasti oli se, että silloin sai paljastaa mistä sarjasta esitys onkaan! Ja Rintamasuunnan sarjahan oli...

♥ OURAN HIGHSCHOOL HOST CLUB!!! ♥Jee tällä kertaa muistin ottaa jokaisen esiintyvän Rintsulaisen kanssa kuvan!
Itse esitin random tyttöä (otin designin kyllä sarjassa oikeasti taustalla vilahtelevasta tytystä), joka on Honey-senpain fani!
Katsokaa miten ihanan ihkutettava Host Club meillä on ja miten söpöjä mun kaveri fanitytöt ovat! ♥

Ouran esityksen tekeminen yhdessä ja esiintymään pääseminen oli aivan upeaa! Aloitin katsomaan sitä silloin kun sarja alkoi ilmestyä (se oli muuten kevät 2006, koska Ouran anime täytti tänä vuonna 10v!) ja tykästyin kovasti animeen ekasta jaksosta lähtien. Mun maailmankatsomuksessa on siis ripaus myös Ourania, sillä oon sitä teini-ikäisenä ja toki myöhemminkin katsellut monesti uudeestaan. Olen lukenut myös mangaa ja katsonut draaman. Mulle oli siis tämänkin sarjan esittäminen yhdessä iso juttu ja tärkeää! ♥Vaikka yöni sujui jännittäessä, aika ennen esitystä meni mukavasti eikä yhtään liikaa jännittänyt! Kisaajille kuuluu kisapäivänä siis esiintymisen lisäksi ilmoittautuminen, lavaharkat, valokuvaus ja paikalla oleminen tiettynä aikana.
Bäkkärillä oli tosi hauskaa! Mentiin Rintsulaisten kanssa katsomaan muiden lavaharkkoja, sillä meidän vuoro oli viimeisenä eikä oltais nähty muuten toisten esityksiä. Meidän passion esiintymisen lisäksi on myös katsoa cosplayesityksiä, joten eihän niitä noin vaan voi missata!
Heti kättelyssä huomattiin, että on taas tiukka kisa tulossa. Itse tykkäsin miten monipuolisia ideoita eri esiintyjillä oli!
Bäkkärillä oli myös hauska jutella mammoille ja toisille kisaajille. Tsempattiin kaikki toinen toisiamme. Siellä oli tosi kiva tunnelma taas! ♥
Kuvassa ollaan muuten menossa lavalle ihan just! 


Mulla oli sellainen mukava jännitys lavalle mennessä. Oltiin taas kuitenkin se puoli vuotta aktiivisesti harjoiteltu ja vuosi tehty ylipäätään tätä esitystä, joten fiilis esiintymisestä oli varma. Me olimme oman osamme tehneet.
Tässä kohti mukaan astuukin yleisö! Meidän ryhmän nimi ja esityksen nimi (Hiton kermaperseet - tulee muuten löyhästä suomennoksesta Haruhin hokemasta "Damn these rich people") kuulutettiin ja jo silloin kuuluivat ensimmäiset huudahdukset ja aplodit. Te ette ehkä arvaakaan miten paljon tämä tsemppaa ja on osa myös sitä, että esitys esitetään 100% energialla ja että lavalla esitetty versio on ihan erityinen veto. Voin taata, että jokainen Rintsulainen nautti lavalla olosta ja suuri osa siitä oli aivan ihanan mukana olleen yleisön ansiota. Teille me näitä tehdään, joten ihanaa, että pidätte!
Mehän oltiin tosiaan mietitty, että apua jos kukaan ei taputa musiikin mukana meidän tytöt ja pojat -tanssikohdassa, niin meillä pitää olla valmiiksi pyydettyjä taputtajia ettei nolata itseämme...
Mutta kiitos teille, että taputitte! ;___; ♥

Tässä lavalta otettuja, ihania kuvia! ♥Lavakuvat: Matias Tukiainen, Jessica Mennander & J-kameko


Esiintyminen oli taas ihan liian nopeasti ohi ja tuolille peban painaessa tuntui siltä, kuin koko häppeninkiä ei olisi tapahtunutkaan. Pari- ja designkisaa katsellessa keskityin vain niihin pukuihin, mutta esityskisan palkintojenjaossa jännitys taas tiivistyi. Tässä kohtaa jännitin varmaan enemmän kuin missään muussa kohti...ehkä? Tai vaikea sanoa, kun samalla tilanne tuntui niin epätodelliselta.

Ja mitä mitä mitä... öääää kattokaa miten kävi!!!
Etenkin allekirjoittaneen erittäin kauniisiin muodostelmiin asettautuneista kasvoista ja muutamasta muustakin kuvissa näkyvistä vihjeistä voi päätellä, että
ME VOITETTIIN!!!!

sadkjaskdsdjf
Mitä muutakaan tähän voi sanoa?!
Ei voi kuin kiittää!

Kiitos yleisö vielä kerran! Ilman teidän viimeisiä tsemppejä esitys tuskin olisi näyttänyt siltä, miltä se näytti! Te nostatitte meidän ilon kattoon ja autoitte meitä antamaan kaikkenne. Kiitos kannustuksesta! ♥

Kiitos tuomareille! Teiltä saamamme palaute on kullan arvoista! Kiitos kaikista ihanista kehuista, lupaamme tähdätä siihen, että pidämme samat asiat edelleen tällä tasolla. Kiitos myös pienestä kritiikistä. Nämä neuvot auttavat meitä tekemään kerta kerralla vielä upeampia juttuja! Tuomarit kuvailivat esitystämme spektaakkeliksi ja sanoivat, että haluaisivat nähdä sen uudestaan. Voiko kauniimmin sanoa? ♥

Kiitos cosplaymammat, muut bäkkärihemmot, valomiehet yms! Nää tyypit oikeesti osaa hommansa! Miettikää, että muutaman harjoittelukerran jälkeen se on kaikki sit just siinä täydellisesti! Ne on ihan superporukkaa! ♥

Kiitos kisatoverit! Kuten aiemmin sanoin, olitte aivan ihania bäkkärillä! ♥ Kiitos kovasta kisasta! Voittaja ei minusta ollut itsestään selvä ja juuri sellaisessa kisassa on mukava olla mukana!

Kiitos kaikille jälkeen päin esitystä kommentoineille! ♥ Viime vuonna tulostin vihkon väliin netistä löytämiäni kommentteja ja pitkin vuotta pahan mielen iskiessä katselin niitä ja piristyin. Tein saman tänä vuonna uudestaan. Kommentit ovat suorastaan liikuttavia.

Kiitos Rintsulaiset, jotka eivät olleet esiintymässä, mutta hoitivat behind the scenes juttuja! ♥ Meille tuotiin ruokaa, meidän valot ja muodostelmat tsekattiin, harkat ja esitys videoitiin, saimme kannustuksen sanoja ja voitettuamme vielä ruusut! Tällainen apu, vaikkei yleisölle näykään, on ihan yhtä tärkeää kuin esiintyminen. Sillä ei se esitys näytä hyvältä, jos valot kusee tai esiintyjät pyörtyilee, kun eivät ole syöneet.

Ja tietenkin kiitos esiintyneet Rintsulaiset! Tämä oli taas melkoinen matka. Olen teitä jo monesti kiittänytkin, mutta sanonpahan vielä lyhyesti, että arvostan sitä miten innolla kaikki ovat mukana tässä ryhmässä. Sen lisäksi olette aivan ihania ihmisiä muutenkin ja elämä ilman teitä olisi paljon tylsempää! ♥


No tässä lähinnä tämä. Esityksestä on pian tulossa video Rintamasuunnan Youtube-kanavalle. Yritän myös kyhätä päivityksen tänne sitten kun se on julkaistu (se päivä tosin voi olla jo tänäänkin!). Rintsua kannattaa edelleen seurata myös Facessa, Instassa ja Snapissa (=Rintamasuunta -nimellä löytyy kaikista), sillä tittidiii uutta juttua ollaan taas jo aloiteltu... *silmäemoji*


Te, jotka ehditte tekemään enemmän Traconissa kuin minä, kertokaa teidän kokemuksianne! Tietty myös kaikki kommentit meidän esityksestä, niin risut kuin ruusut, otetaan avosylin vastaan!

Nähdään taas! ♥

2 kommenttia:

 1. Te kyllä olitte mahtavia! Jälleen kerran ^^
  Itellenikin Ouran on nostalginen ja rakas sarja (jopa pikkuveljenikin kelpuutti sen katsottavaksi, vaikka ei yleensä niin animeista innostu, mutta Ourania silloin me yhessä kateltiin :D ) ja oli mahtavaa päästä näkemään siitä tällainen tanssispektaakkeli! Olitte niin ihanan energisia ja tunnelma nousi kattoon salissa teidän esityksen aikana! Hyvä te! Oikeaan osoitteeseen meni voitto :3 ♥ Innolla odotan, mitä seuraavaksi on luvassa *u*

  VastaaPoista
 2. oi mahtavaa :3 jo toistamiseen harmittaa etten traconiin päässyt teidän takia xD (sekun on vaan niin pirun kaukana)
  youtube esitystä siis odotellen :)(

  on niin kaunista, kun kaikkien asut käyvät yksiin ♥

  VastaaPoista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥