maanantai 29. elokuuta 2016

Tracon kuumotukset! ٩( ˃́▿˂̀ )۶

Otsikko voi kuulostaa negatiiviselta, mutta sitä se ei ole! Ei todellakaan! Tracon kuumotukset ovat hyviä kuumotuksia ja en vaan kertakaikkisesti malttaisi odottaa tapahtumaa!Esityskisoja on todella harvassa tapahtumassa, joten tietenkin Rintamasuunnan kanssa olemme taas kisaamassa Traconissa! Esitystä on jälleen valmisteltu vuosi ja harjoiteltu n. puoli vuotta, joten monia hien, naurun, mietinnän ja hauskanpidon täyteisiä työtunteja on taas takana. Esityksen tekeminen on ollut ihan mahtavaa kuten aina tämän porukan kanssa! Sen lisäksi, että teen sitä parhaiden ihmisten kanssa on esityksellä muutenkin suurempi merkitys minulle: taas yksi unelma enemmän toteutettu! Lisää esityksen tekovaiheista voitte lukea Rintsun facesta.

Viime viikonloppuna meillä oli kenraaliharkat pukujen sekä lavasteiden kanssa ja ne menivät mahtavasti! Fiilis jäi todella hyväksi kun viimeisimmät viilaukset saatiin tehtyä. Samalla oli hiukan haikeakin olo, sillä tämä on taas yhden projektin loppu. Onneksi loput ovat aina myös uuden alkuja, ja uutta projektia olemmekin hiukan potkaisseet käyntiin tämän ohella! Ja no onhan se paras osuus, itse esiintyminen, vielä tekemättä!!!Osa porukasta oli enemmän ja vähemmän flunssassa ja pöpöjen leviämisen estoksi käytimme rutkasti käsidesiä ja määräsimme kipeät käyttämään maskeja!


Esityskisaamisen lisäksi minulla ei ole valitettavasti muita erityisempiä suunnitelmia Traconille. Kesä meni niin kiireessä, etten ehtinyt miettiä saati tehdä mitään pukua silloin. Sama meno jatkuu nyt syksyllä ja aikaa oli vain tehdä kisapuku. Mikäli Rintamasuunnan takit ehtivät saapumaan ennen viikonloppua, pidän lauantaina sitä päälläni (ne ovat hienot mustavalkoiset takit, joissa lukee Rintamasuunta selässä numeron kera ja edessä on meidän logo!). Ohjelmaakaan en ole kunnolla vielä vilkuillut, mutta varmasti lauantai minulle jotain tarjoaa.

Miten tässä nyt pysyisi housuissaan perjantaihin asti?! Mua kiinnostaa niin paljon myös muiden esitykset ja harmitus on suuri, sillä en pääse niitä näkemään! Jos joku kisaajatoveri tätä lukee, niin mä oon innoissani kuuntelemassa kisa-avautumisia ja muuta tunnelmointia. Pistäkää tulemaan! Kaikki saa tietenkin tulla moikkailemaan ja näyttämään omia cossejaan, koska tykkään teistä kaikista ja minua kiinnostaa teidän jutut!
Ja muistakaa sunnuntai, esityskisa klo 13->, Rintamasuunta! (。•̀ᴗ-)✧♥

Mitkä muuten on teidän Tracon-suunnitelmat?Ps: Rintsun menoa voi edelleen seurata snapissa (facen ja instan lisäksi) ja sinne päivitämme toivottavasti ahkerasti myös viikonlopun kisafiiliksiä! Nimellä Rintamasuunta löytyy!

Pps: Kattokaa Rintsun uusin cmv (Owari no seraph), jos ette vielä ole nähneet! Itse en ollut tossa projektissa mukana, mutta oon niin ylpeä tosta anyway! ♥


Traconissa nähdään! ♥

I'm excited of Tracon, because we'll be participating in the show cosplay competition with Rintamasuunta once again. We just had our final rehearse this weekend with our costumes and with all the props. You can follow our journey from our Facebook page or the actual competition day via Snapchat (= Rintamasuunta) and we also have Instagram!

So if you're visiting Tracon come see us at the competition on sunday and find out what kind of performance we have made this time! We'll upload a video later on our YT channel of course too! See you! ♥

Aaand if you haven't seen our latest Owari no Seraph cmv go watch it now! I wasn't even part of that project, but I'm so proud of everyone!

2 kommenttia:

  1. Oih, onnea esitykseen!! Pitää katsoa pääsenkö kurkkaamaan tuota kisaa. :'D Ja hei pitääpä yrittää moikata sua conissa jos näen! Oon yleensä niin huono tunnistamaan ihmisiä että missaan kyllä helposti, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Moikkaa ihmeessä! Ite oon kans kehno tunnistaa ihmisiä etenkin cosseissa, mutta toivottavasti törmätään ja tunnistetaan toisemme! :'') Elikkäs nähdään!

      Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥