keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Desucon 2016

Onkohan mussa työnarkomaanin vikaa kun sen lisäksi, että paiskin hommia reilusti jo arkipäivinä, olin töissä Desuconissakin meidona? No, en nimittäisi meidoilua ihan samalla tavalla työksi, sillä se oli rentoa kiireenkin keskellä ja kaiken kaikkiaan ihan super mukavaa! ♥

Desukokemukseni vuodelta 2016 keskittyvät siis lähinnä meidoiluun, joka täytti oikeastaan kokonaan conpäiväni. Perjantaina olin paikalla ajoissa kuuntelemassa perehdytystä keittiön toiminnasta ja valmistumassa conkävijöiden paikalle tulvimiseen. Osa meidoista oli toivottamassa ensimmäisiä kävijöitä tervetulleeksi. Minusta idea oli ihana! Oli hauskaa antaa ohjelmalehtiä ja nähdä ihmisten hämmästeleviä ilmeitä, kun ovilla vastassa seisoikin pitkä jono meidoja ja butlereita. Itse kävijänä varmasti myös ilahtuisin lämpimästä vastaanotosta.


Olihan se kieltämättä vähän koomistakin hokea "tervetuloa" toisensa perään.


Kahvilassa meidona työskentely se vasta jotain olikin! Minusta oli ihanaa palvella ja tuoda hyvää mieltä kävijöille! ♥ Pääsin juttelemaan monen kanssa, pelailemaan söpöjä pelejä (kissojen tasapainottelu oli varmaan kaikista ihanin!), vitsailemaan, tekemään hölmöjä ruokataikoja ja poseeraamaan höpsösti erilaisten ryhmien kanssa kameralle. Niin ja plussaahan tässä oli myös se, että sain pitää supersöpöä meidoasua! Loppujen lopuksi on vaikea eritellä, mikä meidona olemisessa oli mukavinta, sillä koko homma nyt vaan oli jonkin takia niin älyttömän kivaa!

Ajattelin, että voisin jäätää pahemminkin, mutta homma alkoi sujua nopeasti hyvin. En rikkonut astioita, en jatkuvasti sekoillut sanoissa enkä kertaakaan tuonut vääriä herkkuja asiakkaille. Räjäytin tosin suklaakastikkeen yhden asiakkaan lautaselle. Tosin se ei oikeastaan ollut minun vikani, huonoa tuuria vain... Yksi miinuspuoli meidoilussa, kuten muussakin seisomatyössä on se, että jalat väsyvät hirvittävästi! Mieleeni muistui vuosien takainen kesätyöni kahvilassa, jonka ainut miinuspuoli myös oli jalkojen jokapäiväinen kuolema.Tämmönen oli mun meidolook. Unohdin tietty ottaa kokovartalokuvan! Harmi, koska toi mekko oli ihana!


Ohjelmaan en valitettavasti juuri ehtinyt. Kävin avajaisissa, paneelissa: Hentaimanga paljasta pintaa syvemmältä, animemusavisassa, hahmovisassa ja päättäjäisissä. Visat olivat tosi tosi hauskoja enkä malttanut poistua nukkumaan tarpeeksi ajoissavaan olin mukana molemmissa loppuun asti! Hahmovisassa meillä oli melko lahjakas tiimi, sillä eri animegenrejen osaamisalueita löytyi laajasti. Emme yltäneet palkintosijalle, mutta hyvin meillä silti meni! Pidin avajaisten ja päättäjäisten jatkuvasta tarinasta. Desuvideot saavat minut aina lähes kyyneleiden partaalle, eikä päättäjäisten tämän kertainenkaan tehnyt tähän poikkeusta. Hentsuluento oli älyttömän hauska, vaikka hentaimanga ei ole palani kakkua. Luennolla mainittu kikkelimanga (niin kuin minä sitä sanon) kuulosti niin päättömältä, että jälkeen päin kysyin vielä sen nimen, jotta muistan joskus lukea sen kun haluan nauraa ja ällöksyä jotain yhtäaikaa.Desupaita pääsi heti käyttöön yöpaidaksi!

Erityisesti täytyy vielä sanoa, että Desun työvoimasta tai siis kuuteista, pidettiin juuri niin hyvää huolta kuin olen aikaisemmin kuullutkin! Menisin ja varmaan menenkin uudestaan tapahtumaan töihin, jos mahdollisuus tulee!Snapchattiin kuvaamani video. Seinällä vierivä teksti oli niin hieno!Tästä aasinsiltana meidourani jatkoon. Haluaisin kovasti jatkaa tätä, sillä let's be honest, tekisin tätä mieluusti vaikka joka päiväisenä jobina! Yukiconiin olen jo hakenutkin meidoksi ja nyt vain odottelen jännityksellä haun tuloksia. Frostbiten meidohausta en ole niin varma! Desuconissa on aina niin mielenkiintoista ohjelmaa, että on sääli missata se! Tosin Desussa oli niin mukavaa työskennellä. Täytyy pohtia!


Osa meido-/butlerjengistä.


Satuitko olemaan asiakkaanani Desussa? Kävitkö muuten vain meidokahvilassa? Millaista oli? Linkkaa muuten oma Desu-postauksesi sillä mieluusti lukisin millaista elämä Yume no Umin ulkopuolella oli!


Pääsin rapsuttamaan kissatyttöä korvan takaa.


Hei kertokaa myös mulle, miten muistaisin kuvata enemmän! Hassua, että vaikka ennen kuvaaminen oli vaikeaa, kun puhelimissa ei ollut kameroita ja digipokkareidenkin laatu oli kehnompi kuin nykyisten halpojen puhelimien, niin silti tuli räpsittyä otoksia enmmän.

Näkemisiin! ♥

4 kommenttia:

 1. Meidot on aina ihania :3 vähän olisi mahtavaa jos pääsisi töihin oikeaan meidokahvilaan x) (salaa haaveilen sellaisesta työstä vaikka olenkin super antisosiaalinen)

  Olet hyvin soma! Olen innoissani kun viimein syyskuussa täytän 18 ja pääsen ensivuoden desuihin! En oo aijemmi päässyt käymään (pitkän matkan takia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae ihmeessä meidoksi, jos se houkuttelee. Tekemällä oppii! Kiva, että pääset ensi vuonna Desuun vierailemaan. Itse oon käynyt tähän mennessä kaikissa ja ne on tosi kivoja tapahtumia aina! Kiitos! ♥

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥