sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Vappu 2016

Vappuaattona vietin aikaa päivällä koulukirjojen lomassa sekä illalla lurautin muutaman biisin Abbaa Singstarilla siskon kanssa. Vappupäivä sen sijaan oli jännempi, sillä päästiin juhlimaan sitä yhdessä Rintsun kanssa!
Rintsun vappujuhlat olivat siis teemabileet ja teemana prinsessat & prinssit.
Jokaisen piti lisäksi keksiä itselleen nimi ja valtakunta sekä plussana ehkä hiukan taustatarinaa.
Me olimme Mein kanssa chuunibyou prinssi ja prinsessa.
Minä olin Zell, Prince of Darkness ja sitten oli Rozelie, Princess of Darkness...royalty from the Kingdom of Crimson Inferno!💀


Oli huvittavaa puhua chuunibyou tavalla taikasilmän vahvuudesta ja pimeyden voimien nostattamisesta. Ky-kyllähän meillä oikeasti on taikavoimia!!!Teema oli superhauska ja kaikki olivat panostaneet todella paljon!
Meillä oli taas pukukisa cosplaykisojen mallilla. Kamariherramme toimi juontajana ja jokainen kävi esittämässä muutaman posen ja jonkun "catchphrasen". Sijoituin toiseksi pukukisassa ja sain Esmaelj:n tekemän söpön kultaisen kruunun palkinnoksi! Ykköseksi sijoittui Esmaelj itse eli Carola Josephina, kolmoseksi jaetulle sijalle Hanskinuskij eli Lucifer, Demon Prince of Hell ja Milla eli Maximilla ja hänen lintunsa Pablo. Pakko sanoa kliseisesti, että jokainen olisi kyllä ansainnut palkinnon. Kisa oli kova.Olin hankkinut ykköselle pienen palkinnon! ♥

Nyyttärituomiset ja koristeet olivat taas ihania! Ei ole monia Rintsujuhlien kanssa samaan yltäviä juhlia!Juhlissa söimme, teimme lyhyitä näyttelypätkiä prinsessa- ja prinssihahmoillamme arvottujen puheenvuorojen avulla, juttelimme muuten vain, lauloimme Singstaria, pidimme aiemmin mainitun pukukisan ja pelasimme Unoa urheiluanimetyyliin. Oli ihan superhauskaa! KIITOS KAIKILLE! ♥Millainen vappu sinulla oli? Linkkaa ihmeessä oma vappupostaus, jos semmoinen sinulta löytyy! Miltäs meidän vappu kuulosti?

2 kommenttia:

 1. Ei hitsi miten kivat pirskeet :D ois ihan mahtavaa päästä samanlaisiin prinsessa juhliin ♡♡

  ... miulla ei oo mitään hajua mitä vappuna tein, koska se ei tainut poiketa normi tyylisestä viinonlopusta mitenkään xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne kyllä mukavat, kuten teemajuhlat aina tämmöselle pukuintoilijalle! :D On mullakin ollut noita perusvappuja ja niitäkin tarvitsee. Hyvähän se on juhlapäivinä ihan vain levätäkin.

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥