maanantai 25. tammikuuta 2016

❄ Desucon Frostbite 2016 ❄

Heippa vaan! Musta tuntuu heti alkuun, että mulla ei ole mitään erityistä sanottavaa Frostista enkä yleisestikään ottaen ole mikään mestari conraporttien kirjoittaja. Haluan kuitenkin kertoa jotain kokemuksiani!

Desuconit (jonka käsitteeseen luen siis myös Frostbitet) ovat yksiä lemppariconeistani kuten täällä on ennenkin kuultu, sillä ohjelma on niin hyvää, tykkään mahtavista kunniavieraista, pidän tapahtumapaikasta, muusta conin toiminnasta ja yleisesti ottaen Desut ovat mielestäni järjestetty todella hyvin. Tämä con ei muuttanut käsitystäni edelleenkään. Tuntuu, että viikonloppu vain valahti läpi liian nopeasti ja niin paljon jäi tekemättä!

Lapsien kanssa työskennellessä ja arkeni kuluttaessa, olin iloinen, että con antoi mulle mahdollisuuden pitkästä aikaa pukeutua muuhun kuin pierukalsareihin. :D No mutta se siitä. Perjantaina kävin tietenkin heti ensi alkuun avajaisissa. Frostbiten ja Desun avajaiset ovat hauskoja esimerkiksi siksi, että siellä näytetään videoita ja kunniavieraat käyvät lavalla! Pidän myös tunnelmasta joka salissa kohoaa koko ajan: CON ON ALKAMASSA JEE! Meinasin mennä perjantaina muutakin ohjelmaa katsomaan, mutta sali täyttyi enkä sitten mahtunut. Majoitusseurani halusi aikaisin nukkumaan (minäkin kyllä, vaikka vähän haikeaa on lähteä Sibeltä aikaisin), joten taisimme joskus kymmenen aikoihin siirtyä höpöttelemään kamun luokse seuraavasta päivästä.


Perjantai-look!

Lauantaina myöhästyin Aben ääninäyttelyjutusta nyyh, mutta ehdin kyllä tsekkaamaan Oomorin! Kunniavierasohjelma on aina niin mielenkiintoista, sillä on mukava päästä kurkistamaan kulissien taakse. Ihanaa tietää miten syntyvät minulle tärkeät sarjat tai sitten vaikka ne vähemmänkin tärkeät. Lisäksi kurkkasin 3D animessa - luennon, joka oli kyllä ihan hyvä, mutta musta tuntuu, että olen käynyt kuuntelemassa samankaltaisen setin jossain...? Mietin jonkin aikaa jaksanko mennä katsomaan cosplaykisoja, sillä tbh olen korviani myöten täynnä tylsiä esityksiä joissa hutkitaan ilmaa kakat housussa, mutta tylsistynyt ilme kasvoilla. Onneksi menin! ECG-karsinta tarjosi paljon mielenkiintoista nähtävää! Tätä lisää! ♥ Sunnuntaina en käynyt muualla kuin päättäjäisissä. Heh.

Puhelimeni ei todellakaan aina pysty edes keskinkertaisiin otoksiin

Conissa ohjelmien lisäksi kävin Meidokahvilassa, kirpparipöydillä, kuvauspalvelussa, tanssipelaamassa (meinasin kuolla yskääni, mitä mä taas mietin), myyntipöydillä ja taidekujalla. Meinasin uhmata flunssaani (joka on muuten kestänyt jo kaksi viikkoa ja kolme päivää) ja mennä laulamaan karaokea, mutta ennen vuoroani Rintsulaiset nappasivat minut yhteiskuvaan. Ja hyvä niin, olisin varmasti muuten menettänyt ääneni lopullisesti.

Näin ihania muuten kuvista tuli! (Kuvat © Kyuu Eturaitti)


Koulukuvaversio


Peeeace! 


Zombie!


"Häiritse vierustoveria"


Ja pufff!

Aina muutama Rintsulainen jää puuttumaan! Niin vaikea koota koko laumaa conissa.


Vietin tietenkin myös aikaa ystävien kanssa. Kaikilla oli taas niin ihania asuja! Ja minä otin taas liian vähän kuvia...


Meidoystäviä! ♥


Johanna eli Levi suostui cossiparikseni conviikon tiistaina kun sattumalta päädyimme kahville. Ajattelin, että voisi olla kätevää pyytää Rintsulaista cossaamaan mun kanssa, kun asut on jo valmiit ja samanlaiset. Lupasin palkinnoksi puputarroja.Tässä tarrat vaihtavat omistajaa.Johanna tykkää pupuista.


Monessa conpostauksessa olen nähnyt pohdintaa tapahtuman ikärajasta. Tuntuu, että Frostbitesta yritetään etsiä suuria eroja verrattuna muihin coneihin. Minusta tapahtuma on onnistunut hyvin, sillä mitään negatiivisia eroja ei ihmeemmin näy. K18 leima conille tulikin siksi, että sen oli pakko rajoittaa kävijöiden määrää, ei siksi, että se haluaisi suuresti erottua joukosta. Näin minä olen ainakin käsittänyt. Sen takia en ihan ymmärrä ihmettelyä siitä, kun con ei eronnutkaan suuresti muista. Ainakin itse olen iloinen, että en ole joutunut kärsimään esimerkiksi känniörveltämisestä tms jutuista, mitä K18-leima voisi mahdollistaa. Vaikka ilmeisesti tätäkin tapahtuu netin villien huhujen perusteella?


Tehkää niin kuin sanon, älkää niin kuin minä teen!
Allekirjoittanut ei osaa aina käyttää aikuismaista harkintaa vaikka ikää Frostiin onkin.Cossasin siis Lauantai Isabelia Shingeki no Kyojinista (Choice with no Regrets) ja Sunnuntaina Tamakoa Tamako Marketista! Molemmat asut ovat niin mukavia pitää päällä, joten cossien valintani oli choice with no regrets! (lyön itseäni turpaan tän heiton takia) Olen kiitollinen, että SnK-asuni on tehty tanssiesitystä varten, sillä liikkuvuus on siinä täydellinen. Tamakoonkin käytin kangasta mikä venyy ja on mukavan pehmeää. Olin jonkun takia todella tyytymätön Tamakon mekkoon ennen conia ja harkitsin jopa, että jätän cossin kaappiin ja pistän sen paranneltuna johonkin toiseen tapahtumaan. Mutta niinpä minä sain kuin sainkin siitä hyvin istuvan ja silmääni miellyttävän! Isabelista ei tullut otettua sen kummemmin kuvia, sillä sinänsä asusta on jo hienoja otoksia. Olisi tosin hauska joskus shootata Isabeliakin, vaikka Mikasa on enemmän mun hahmo SnK:n ollessa kyseessä.
Tamakosta sen sijaan sain muutaman kivan räpsyn Madun toimesta!Ei kai se peruukki sentään noin pahasti oikeasti kiiltänyt?! (Kiilsi se)
Olisi vain pitänyt jaksaa talkata, mutta flunssa+työt+koulu yhdistelmä vei voimia pienten asioiden tekemiseltä.Hei mutta joo, kivaa oli! Linkkailkaas omia postauksianne Frostista tai kertokaa, millainen con teillä oli kommenttiosiossa! 2 kommenttia:

 1. Äää nyt ei nähty!! Yritin bongailla mutta feilasin :c

  Mä en nauttinut Frostista niin paljon kuin olisin halunnut (paljon tekijöitä) ja jäi kännykkäkin sitten kotio kun ois kuvia halunnut räpsiä ú_ù ensi kerralla sitten :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii ei nähtykään! ;__;
   Eikä, harmi kuulla! Mulla oli puhelin matkassa, mutta en muistanut räpsiä tarpeeksi. Munkin siis pakko todeta, että ens kerralla sitten!

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥