keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Joulusta & ギャルkokeilu

Oho, sattumalta on tasan kuukausi siitä kun viimeksi tänne postailin! Voi harmi kun on päässyt venähtämään pitkäksi tämä postailutauko. No, mutta nyt jatkuu! 

Tulin joululomaksi vanhempieni luokse ja olen onnistunut melkoisen hyvin täyttämään lomapäivänikin tekemisellä. Heti kun tulin, alkoi jouluruokien teko, joista minä halusin tänä vuonna olla vastuussa! Olen iloinen siitä, että meillä joulua on valmisteltu aina sen verran kun huvittaa ja minäkin sain rennossa tahdissa tehdä laatikoita ja kakkuja. Minulla oli kyllä oikeasti tosi mukavaa leipoessa, kokatessa ja musiikkia kuunnellessa! Ehkä seuraavanakin vuonna otan ruokien laittamisen omalle kontilleni! 
Jouluaattoni meni mukavasti ja rauhallisesti! Lahjat olivat tosi tosi mieluisia, tosin tapani mukaan keksin taas jälkeen päin mitä muutakin olisin voinut toivoa! Mut onhan mulla synttäritkin huomenna!


Minusta tuntuu, että usea vanhemmilla vietetty lomani menee ainakin joiltakin osin nostalgisointiin. On melkein väistämätöntä olla miettimättä lapsuus- ja teiniaikoja kun tulen käymään vanhemmilla ja näen ystäviäni samaan tyyliin huoneeni nurkissa teetä juomassa kuin joskus ennenkin. Täällä on lisäksi kaikki päiväkirjani ja muut hömpät tavarat joita tulee usein katseltua ja selailtua.

Nostalgisointiin liittyy myös jokin aika sitten gyaru-tyyliin pukeutuminen yhdessä ystävien kanssa. Itse en ole ollut aiemminkaan tyylin edustaja (tosin omistin hiustenpidennykset, joista inspaannuin gyaruiden ansiosta!), mutta ystäväni hakivat paljon inspistä siltä suunnalta. Niinpä olimme aikoja sitten sopineet muistoja virkistävästä gyaru-päivästä ja toteutimme sen pienessä mittakaavassa muutaman kaverin kanssa.

Melkoista vaatekaapin kaivamista se oli, että pystyi tämän edes joten kuten toteuttamaan!


Tältä näyttäisin gyaruna...Tarkoitus olisi toteuttaa gyaruilu vielä myöhemmin uudestaan vähän isommalla porukalla!


Nyt kun en ole tietenkään ollut töissä olen vähän voinut laittautuakin, joten ottakaas tästä muistutukseksi kuvia siitä, miltä normaalisti näytän:En ollut tyytyväinen naamaani, mut halusin kuvata höpsön kampauksen... Eli anteeksi kukkasista.


Gyaru-kokeilusta jäi vaan olo, että milloin uudestaan??!!?
Mä olisin valmis mahdollisimman pian! Lisäksi mun mielestä olis niin hauskaa kokeilla muitakin tyylejä huvikseen! Esimerkiksi miten olis visual-kei tai decora?!

Pukeutuminen outoihin asioihin on niin mun juttu! 


6 kommenttia:

 1. Must ois ihanaa joskus pitää jtn photaria silleen et ois enemmän porukkaa ja sit pitäs tyyliin parin päivänä photarit decora, gyaru,visual-kei, lolita, hip hop, scene...etc teemoilla~ Olisin varmaan taivaassa Rakastan erityylejä ja erikoisesti pukeutumista vaik arkityylini onkin pelkkää mustavalkoista. ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi toi olis munkin unelma! ♥ Nyt kun vielä saisi porukkaa innostumaan...

   Poista
 2. Oi, gyaru on ihana tyyli! Ootte tosi nätteinä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! ♥ Mäkin ihailen gyaruja, vaikken itse kyseiseen tyyliin haluakaan pukeutua. Niin ihana tyyli!

   Poista
 3. Jestas miten hauska ero sinä gyaryna ja normisti x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä melkoinen ero! Tuntui, että melkein persoonakin muuttui gyaruillessa! XD Btw, poistin sun toisen kommentin kun varmaan vahingossa oli tullut tuplana sama.

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥