sunnuntai 8. marraskuuta 2015

( ⚆.⚆ ) Halloween!Vietimme yhdessä Rintsun kanssa Halloweenia. Olikin hyvä välillä pitää juhlat, joissa meidän ei tarvinnut sopia mitään virallista ja jutella tulevia asioita. Saimme siis ihan rauhassa keskittyä hauskan pitoon!


Juhlat pidettiin taas meillä!
Yllättävän hyvin tännekin mahdutaan.Oltiin tehty pienimuotoisia Halloween askarteluita Mein kanssa.
Minä kaiversin edellisen kuvan kurpitsan (tein sisuksista muuten keittoa) ja tämän kuvan kummitukset (ja Antti Tuiskun kuvan leikkaamisen) teimme yhdessä. Lisäksi eteisessä oli pari vuotta sitten askartelemani kurpitsakoristeet ja minun huoneeseeni teimme majan, jossa oli vilttejä tyynyjä ja valoja. ♥


Juhlan teemana Halloweenin lisäksi olivat kaappicossit, sillä koko Rintsu on tietenkin cossaajista koostunut. Jokaiselle arvottiin parit, jotka sitten keksivät mitä hahmoa toisen on cossattava Niksi Pirkka -tyyliin. Hahmoja ei saanut paljastaa ennalta. Juhlan alkaessa olikin hauska nähdä minkä näköistä sakkia paikalle tuleekaan...

Näin hieno joukkio olimme:


Valitettavasti porukkaa tuli hiukan tipotellen, eikä tässä ryhmäkuvassa ole ihan koko Halloween-joukkio!Mullehan siis valittiin kaappicossattavaksi niinkin ihana hahmo kuin Boueibun Vompatti.
Kun sain tietää tän niin kommenttini oli
"Eve voi perse"

Tämä siis. Onneksi sain tehdä ees gijinkan.Olo ei ollut kaunis.Teema oli ihan mahtava ja meillä oli niin hauskaa! Voisi toteuttaa toistekin! Pidimme myös pukukisan, johon olimme Mein kanssa tehneet mahdollisimman rumat mitalit kolmelle voittajalle.


Jokainen sai kertoa vuorollaan puvustaan ennen voittajien äänestystä. Tv:n kautta näkyy alkuperäinen kuva hahmosta, jotta tiukka yleisö voi arvioida puvut kunnolla. Tässä selitysvuorossa Nenuton tai siis Ibuki, joka itseasiassa voitti kisan luovuudellaan!
Kaikkien asut tosin olivat älyttömän hyviä ja voittajan äänestys olikin vaikeaa. Asut oli toteutettu mitä ihmeellisimmillä tavoilla, joten tehtävänantoa oli noudatettu. Kaikki hahmot olivat vieläpä helposti tunnistettavissa!


Juttelimme, söimme, pelasimme Buzzia ja pullonpyöritystä pukukisan lisäksi.

Seuraava Rintsu-juhla onkin pikkujoulut!
We celebrated Halloween at our place together with Rintsu people with "closet cosplay" theme. Everyone had a pair who had to decide a cosplay for the other beforehand. You had to make the costume from everything at hand and kept your character a secret before the party. We arranged a little costume competition, played Buzz and spin the bottle, ate and overall had a very fun time!
My character was the Wombat from Boueibu. I didn't feel beautiful. XD
Anyway, the party was a success!!! ♥

4 kommenttia:

 1. Voi ei, oot ihan mahtava Vompatti! :__D ja ihan sika kiva teemaidea C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahhaa kiitos! Ota ihmeessä idea itsellesi johonkin juhliin, jos haluat! Oli nimittäin superhauskaa!

   Poista
 2. Ihana toi kaappicossi-idea juhliin. :D Ja ihana Vompatti olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa kokeilla omissakin billeissä! Haha voi ei, kiitos! ♥

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥