sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Photoshootin tunnelmia

Eilen olimme Rintamasuunnan kanssa photoshoottaamassa kisa-asujamme, eli noita Shingeki-pukuja. Paikaksi olimme valinneet jo kesällä Suomenlinnan, mutta kaikille sopivan päivämäärän löysimme vasta lokakuusta. Mukana meillä oli kaksi aivan mahtavaa kuvaajaa ja ihana assari. ♥ Yhteensä meitä oli siis 14.
"Kiva, mutta tosi kylmä päivä" kuvaa shoottipäivää hyvin.


Tässä olen vasta lähdössä shoottiin. Minua ei sinänsä nolota mennä cossissa julkisiin kulkuvälineisiin, mutta yksin se on vähän ikävää. Heti kun olisi toinen tyyppi seurassa kanssamatkustajat tajuisivat että noilla on joku juttu.
Viimeinen kuva paljastaa salaisuuden saappaideni alta.Suomenlinnassa on vaikka mitä hienoja paikkoja juuri SnK-shoottia ajatellen. Kylmä kangisti meidät niin, ettemme kaikkia ehtineet edes kiertämään läpi. Saimme kuitenkin materiaalia ihan reilusti ja se vähä mitä kuvaajat välillä kameroistaan vilauttivat näytti kaikesta huolimatta ihan super upealta! En malttaisi odottaa kuvien saamista! ♥ (mutta mikäli kuvaajat luette tätä, tehkää työnne ihan rauhassa niin kuin sovittiin! (◡‿◡✿))

Tässä teille jotain behind the scenes materiaalia!


Lautalla kohti Suomenlinnaa!Täällä oli vielä melkein lämmin...... meren äärellä ei tosiaankaan!


Suomenlinnassa oli paljon mm. kiinalaisia ja japanilaisia turisteja, joita pääsimme ilahduttamaan tai vihastuttamaan. Osa halusi ainakin kuvia meidän kanssa! Muutamat muutkin kyselivät, että mitä ihmettä olemme tekemässä.


Nyt kiireellä pistämään koti kuntoon, sillä tänään meillä on vielä suunnittelumiitti meidän luona. Melkoinen Rintsu-viikonloppu taas! ♥


Joka tapauksessa ottaisin shootin heti uusiksi
... kun on lämmintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥