maanantai 14. syyskuuta 2015

Tracon X - lauantai

Tampereella järjestetystä Traconista en ehtinyt tehdä ennakkopostausta, mutta nämä tapahtumaraportit päätin toteuttaa kahdessa osassa: lauantaille omansa ja sunnuntaille omansa. Valitettavasti tapahtuma ei ohjelman puolesta tarjonnut minulle hirveästi mitään ja se pysyikin enemmän cosplay-harrastukseeni painottuvana animen sijaan. Yleensä asiat ovat toisin päin, joten ehkä ihan kiva näin vaihteeksi. Tuntuu, että vaikka tapahtuma saavutti tänä vuonna pyöreitä vuosia, oli se järjestelyiden suhteen ottanut hiukan takapakkia. Luulen, että oli haluttu kokeilla jotain uutta, joka oli sitten hiukan kussut mennyt pieleen.
Btw, Tracon oli ensimmäinen con missä kävin ja se oli vuoden 2006 Tracon se. Hui!

Lauantaina saavuin heti kymmeneksi paikalle, sillä olin jo edellisenä iltana päässyt Tampereelle ystäväni luo yöpymään. Rannekkeiden lunastusrumba hämmensi minua, tosin onneksi sain melko nopeasti selvitettyä, mistä saan käsiini kisaajarannekkeeni. Ehdin jopa avajaisiinkin.

Cossasin Kosaki Onoderaa Nisekoista. Nisekoi on yksi lempisarjoistani ja sen kaikki hahmot ovat varsin ihania! Kosakiin ihanien hahmojen joukosta päädyin ihan vaan syystä, että siskoni voisi olla Haru, joka on siis Kosakin pikkusisko. Sisaruscossit siskon kanssa ovat parhaita! ♥ Saimme vielä Main joukkoon Chitogeksi. ♥ Cossin olin vääntänyt kasaan työ- ja muuttokiireiden keskellä, mutta panostin silti siihen niin paljon kuin ehdin. Kengät jäivät sinne päin versioksi, koska en ehtinyt etsimään parempia muutaman kirppiksen kiertämisen jälkeen. Muuten olen cossiin tyytyväinen, joten kengät eivät haittaa. Cossaan aika chillillä asenteella, vaikka täydellisyyteen pyrinkin. Jos asu ei valmistuisi kiireiden takia, jättäisin vaan cossaamatta tai sitten oikaisen vähän (jos on puute on vain pieni) niin kuin tässä kävi.

Madu otti taas aivan ihania kuvia! En tiedä miten voisin tarpeeksi kiitellä näistä.


Näytetäänkö samalta?
Omasta mielestäni ei loppujen lopuksi niin paljon! Huomaan kyllä samoja piirteitä jonkin verran.Tampere-talo sopi melko hyvin taustaksi, sillä se näyttä Shaft -koulumaiselta!
Kuvasimme nämä heti aamusta! 
Hyvä aika shootille mielestäni, sillä en ollut ehtinyt vielä lörähtämään.


Lauantaina kävin tosiaan katsomassa vain cosplaykisat. Minulla ei ole niistä erityistä sanottavaa. WCS voittajat ansaitsivat voittonsa aivan super söpöllä ja aidon tuntuisella esityksellään (ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan...) Muuten kiertelin tapahtumapaikalla: näin tuttuja, juteltiin meidän sunnuntain esityksestä ja käytiin vielä läpi käytännön asioita, kävin myyntipöydillä ja taidekujalla ostamatta mitään (kuten aina), pelasin pelejä, olin vain conhengaaja... Olisin kaivannut vähän lisää actionia, mutta ohjelmat eivät tällä kertaa sitä tarjonneet minulle. Seuraavan kerran sitten!Pufff


Ehkä lauantai meni myös hiukan jännittäessä omaa sunnuntain esityskisaa, vaikkei siltä sinänsä tuntunut. Se varmasti kolkutteli jossain alitajunnan pohjilla kuitenkin ja häiritsi tekemisiäni lauantaina!Imouto reppariin ja menoks.
Nää reppuselkäkuvat oli just sen näkösiä mitä aattelinkin. Silti ne piti kuvata ja näköään vielä tännekin pistää. Ilmeet on semisti kärsivät.


Ei Traconista sen enempää tällä kertaa, jatkan sunnuntaista heti kun ehdin!
Nähdään siis toivottavasti pian! ♥
I didn't write anything about Tracon beforehand, but I'll do it now - in two parts!

This post tells you something about my Tracon Saturday. I cosplayed Kosaki Onodera from Nisekoi together with my little sister (irl too!) as Haru and Mai as Chitoge. I had tons of fun since Nisekoi is one of my favourite series and the people I cosplayed with are great guy-  girls!
Btw, once again Madu took all those beautiful photos!

I only went to see the cosplay competitions since the program was a bit dull this year. This Tracon was concentrated on my cosplay hobby more than my anime hobby. Good for a change, I guess!

I'll  hopefully write soon about Sunday which was a pretty exciting day...
So, see you soon! ♥

2 kommenttia:

 1. upeita kuvia! Mtä hahmon nimen nopeasti googlasin, yhdennäköisyyden näkee!
  Sisar cossit on mahtavia (ノ^ヮ^)ノ*:・゚✧ harmi etten oo oman siskoni kanssa vielä saanut toteutettua yhtään :'D Yksi saman hahmon cossi idea on kyllä (eri versioina!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Upeista kuvista voi kiittää Madunjauta!
   Niin on, toivottavasti pääset pian cossaamaan oman siskosi kanssa. Kuulostaa hauskalta toi idea!

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥