keskiviikko 12. elokuuta 2015

Menossa Chibiconiin

Pitkästä aikaa taas!✧

Päätettiin vähän yhtäkkisesti siskon kanssa et repäistään ja mennään viikonloppuna Chibiconiin kerta se on Espoossa. Päätettiin yhtäkkiä myös mitä cossataan. Tän kauden sarjoista ainakin yksi mun lemppareista on Himouto! Umaru-chan, joten siitäpäs nopeasti kaappicosseja väsäämään viikonlopulle.


Lauantaina sitten olenkin isoveli.
Elikkäs cossaan sarjan Taihei Domaa, tosin ilman tuota puvun takkia sillä onii-san esiintyy useaan otteeseen sarjassa niin. Siskoni on tietenkin Umaru. Taitaa ollakin jo muutama vuosi siitä, kun olen viimeksi cossannut poikaa. Teidän pitäisi nähdä toi hamsteriviitta, se on aivan super tyhmä ja söpö! ♥

Ihan jännää mennä katsomaan, miltä pieni con näyttää. Harvoin tuleekaan pikkuisissa tapahtumissa käytyä. Nautin ainakin siitä, miten helppo tapahtumapaikalle on päästä.

Nähdään ehkä siellä!
Ja katsokaa Umarua, se on ihana anime! ♥Mä lauantaina.In the spur of a moment we decided to attend Chibicon (since it's held in Espoo) with my sister. We also decided what to cosplay there quickly. Himouto! Umaru-chan is one of our favourites of this season, so we'll go with Umaru and Taihei. I'll be a big brother instead of a big sister. Weird but fun!

2 kommenttia:

 1. <: Miusta pikkuconit on paljon kivempia, kuin suuret (ihan ihmismäärän takia. Kun menin traconiin ja tajusin miten paljon sielä oli porukkaa. melkein tuli kysyttyy, voijaanko mennä pois. Ahistaa. Onneks en menny)

  Miulla taas naiscossit on paljo harvempia :'D Oon nyt tekemässä naiscossia, ja hui, oon cossannu vaa pikkulapsii (ja okei kerran touhou naista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä omasta puolesta sanoa, että mä tykkään enemmän isoista coneista. Niissä on enemmän ohjelmaa, joka kiinnostaa ja muutenkin enemmän tekemistä. Pienissä coneissa on kuitenkin omat puolensa: ainakin toi ettei jatkuvasti törmäile ja joudu menemään tungoksen läpi on plussaa! Pienissä coneissa muutenkin pääsee haistelemaan uusia tuulia ja mites niistä ikinä isompia tapahtumia tulisikaan, ellei kävijöitä menisi myös niihin!

   Mulla taitaa loppujen lopuksi olla melkein fifty-fifty. Viimeaikoina vain naiset ja tytöt ovat vieneet voiton. Tsemppiä cossin tekoon! ♥

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥