maanantai 27. heinäkuuta 2015

Hahmot valkoisella taustalla ovat jänniä

Oikeasti eivät.

Kuten ei sinänsä minun kesäinen elämänikään ja siitä johtuukin tahaton lähes kuukauden mittainen blogitauko! Onhan sitä tullut tehtyä kaikenlaista: kävin Lintsillä, olen ajanut paljon, olen useamman kerran tehnyt erilaisia ruokia kavereiden kanssa, maratoonannut animea erityisesti sadepäivinä (joita on riittänytkin), käynyt Rintsu-harkoissa, myynyt tavaroita pihakirpparilla, ollut piknikillä, keinunut, aloitellut syksyn cosseja, olen lyönyt pääni kipeästi seinään ja ties mitä. Kuitenkin olen mieluummin juuri ollut tekemässä asioita (tai ollut tekemättä mitään) kauempana tietokoneesta.Muutama hiukan yli viikon takainen kuva.


Koska en osaa kertoa kesän vietostani mielenkiintoisesti blogiin, päätin näyttää jänniä asioita eli hahmoja valkoisella taustalla aka piirustuksiani. Suurimman osan olen tehnyt keväällä kun olin vielä koulussa suoraa tusseilla koska oon laiska, mutta en ole vain muistanut ja jaksanut näyttää niitä. Vanhemmilla käydessä sain skannerinkin käyttööni, joten nyt on hyvä tilaisuus tehdä tämä!

Musta tuntuu, et tän Hinatan piirtämiseen oli joku syy, mutten muista enää mikä. Toivottavasti kukaan ei toivonut tätä minulta ;;
Tämä on joku ihan satunnainen hahmo enkä edes tiedä mitä sukupuolta se edustaa. Mulla tais olla koulussa kylmä niin piirsin jotain lämpimän näköistä.


Izaya. En edes tiedä mitä mieltä olen hahmosta, mutta piirsin sen.
Valitettavasti muutama luennolla lähelläni istuva huomasi, että piirrän ja tuli ihastelemaan.
"Wau, sun pitäis kuvittaa joku lasten satukirja!"
...okei???Halusin piirtää Kousein jossain rennommissa vaatteissa kuin mitä se normisti pitää.Celty. Celty on ihana.Tämä on taas vaan joku satunnainen hahmo. Teki mieli piipertää jotain kuvioita.Tamako ja ♥Mochizou♥
Tämä onkin uudempi piirrustus kuin aikaisemmat! Pyytelin piirtotoiveita Twitterin puolella ja Surkea pyysi tätä kaksikkoa.Euphonium tyttöjä, jotka ovat myös Twitter-pyyntöjen tulosta. Madu pyysi näitä.


Pitäisi varmaan haastaa itsensä piirtämään enemmän taustoja. Kamalaa katsoa näitä tyhjyyden keskellä pönöttäviä viritelmiä. Muutenkin voisin panostaa piirtämiseeni enemmän, tosin arkena en oikein ehdi kuin piirrellä luennoilla vihkojen nurkkiin...

Jos sitä sitten kohta palaisi säännöllisempään bloggaustahtiin! Jos minun kanssa haluaa jutella tai muuten vain stalkkailla vielä kesän aikana olen aktiivisempi twitterissä ja instagramissa.
Toivottavasti teillä on ollut ihana ja levollinen kesä sateista huolimatta! ♥

Ai niin hei, jäniskevennys tai siis loppukevennys!


Oonks ikemen?

Joo en ole! Leikkasin tota peruukkia yhtä cossia varten, jossa mun pitää näyttää oikeasti melko erilaiselta noihin kuviin verrattuna. Sain kuitenkin idean stailata peruukkia eri tavalla ja pöhlöillä omiani, sillä en ole ikuisuuteen pukeutunut pojaksi.
Naurettiin siskon kanssa mun "yritän liikaa" ilmeille.

Nyt hei hei ja nähdään! ♥

5 kommenttia:

 1. Tuo tamako market piirrustus on IHANA <3 :o ja kyllä tuo hinatakin on tosi onnistunut :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että tykkäät ja erityisesti kiva että Tamako Marketista, sillä se on tosi ihana sarja! ♥

   Poista
 2. oon siun instan 69 seuraaja hahahhahah
  moi oon olevinaan kohta aikuinen (Vetoon usein että ''KYLLÄ ME NYT OSATAAN MELKEIN AIKUSII IHMISII'' kun äiti kysyy osaanko tehä ruokaa / laittaa lakanat sänkyy / päästä bussipyskille yksin etc xD)

  oot mahtava piirtää! jeehs :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muuten juonu tosi paljon mansikkamaitoa tässä kesällä, ja ajattelen aina siun blogia

   Poista
  2. Hahaha! :DD
   Eikä, sympaattista! Ja kiitos kehuista! ♥

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥