lauantai 13. kesäkuuta 2015

Desucon 2015 です

Hei olen vasta viikon myöhässä Desucon postauksen kanssa, eli en myöhässä oikeastaan ollenkaan! (・∀・);;

Viime perjantaina lähdin ajamaan kohti Lahtea kyydissäni Meimeimelsa ja Hanskinuskij. Perjantaina Desussa ei ollut vielä kauheasti ohjelmaa, mihin olisin halunnut mennä avajaisten lisäksi, joten aikalailla hengailuksi se meni. Cossiakaan ei mulla perjantaille ollut, joten se oli tosi rento con-päivä.

Lauantaina sen sijaan oli paljon tekemistä! Heti aamulla olimme sopineet Madun kanssa, että hän kuvaisi minun ja Mein cosseja. Jos ei se ollut jollekin vielä selvä judu ne olivat siis Shirobakosta (minä Miyamorina, Mei Shizuka). Olen todella tyytyväinen Madun ottamiin kuviin ja iloinen siitä, että hän suostui epämääräiseen twitter-pyyntöömme! ;; Tässä niitä olis:


photographer: madunjau

Kiitos Madu!!!

Täytyy sanoa, etten ole tainnut nähdä ikinä näin paljon vaivaa peruukin eteen! Miyamori peruukkini siis oli aluksi hiukan yli olkapäille pitkä sellainen likaisen blondin värinen ja paljon vaaleampi. Ensin leikkasin sen suurinpiirtein oikeanlaiseksi, värjäsin sen synkkänä ja myrskyisenä yönä, leikkasin loppuun, sitten tein pastelliliiduilla juurikasvun sekä muotoilin peruukin. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen! 
Joskus yksinkertaisenkin hiustyylin eteen joutuu näkemään paljon vaivaa!Lauantainakaan en ehtinyt kaikkeen ohjelmaan, mitä olisin halunnut nähdä, mutta ehdin sentään Sachika Misawan ohjelmaan, taustataide animessa -luennolle ja cosplaykisaan. Ilman suurempia selittelyitä pidin kaikista paitsi en kisasta! Voisin kirjoittaa romaanin, mutta en jaksa en halua tästä postauksesta liian pitkää ja raskaslukuista. Ehdin myös kyttäämään, miten tavarani menivät kirppiksellä myyntiin ja pyörähtämään Café Ichigossa. Kaikkia tuttuja en ehtinyt kyttäämään eikun moikkaamaan. :((

Sunnuntaina pidin uudestaan samaa cossia ja otin vähän chillimmin. Ehdin esimerkiksi pyörimään myyntipöydillä, taidekujalla, hengailemaan ja kuvaamassa kavereita. Kävin myös päättäjäisissä.
Kotiin tai siis vanhemmille kurvasin haikein mielin...


...Miyamorina...


...ja Miyamorin tyylillä!!!
no en ihanPaljon tuli tehtyä, mutta en pitänyt taaskaan lupausta itselleni kuvata paljon kuvia ja tällä kertaa myös videota! Jonkinlaisen tynkävideon sain kuitenkin tehtyä. Se ei erityisen hyvin kuvasta conin yhteisöllistä tunnelmaa tai sisältöä sinänsä, sillä siinä vääntelehtivät lähinnä minä ja siskoni. Kiitos kuitenkin jos jaksatte katsoa.

En kyllä tiedä mitä elämässäni tein väärin, kun tota ei saa hd-laatuiseksi. Ihan sma.

Hyvä, ihana ja kaikin puolin mukava con oli ja tota... pääsiskö takas? ♥

8 kommenttia:

 1. Hui jo pelkästään tämän lukemisesta tuli haikeet Desufiilikset! :D Vuosi pitäisi taas jaksaa odottaa. Todella hienoja cosseja teillä muuten, kyllä se on hassua että joskus niiden simppelimpien juttujen eteen nähdään eniten vaivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, onneksi kesällä on muitakin coneja vielä! (Mä en pääse kyllä yhteenkään... ;;) Desucon on tosin yksi mun lemppareista, joten vähän tiukkaa tekee odottaa vuoden verran!
   Kiitos tosi paljon! ♥

   Poista
 2. Tosi kivat cossit teillä! Sun peruukki näyttää tosi luonnolliselta, vois luulla että omat hiukset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Hyvä, että se onnistui muidenkin mielestä!

   Poista
 3. Todella hienoja cosseja Desussa, näinkin teidän poppoon muutamaan kertaan n_n ja kuten Anon jo sanoikin, heti haikeat conifiilikset!

  VastaaPoista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥