sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Desuconiin menossa! ٩(๑❛ワ❛๑)و

Vaikka aloitinkin melko myöhään cossin tekemisen (viikko sitten) sain tehdä sitä ihan mukavan lepsulla tahdilla, sillä asu oli melko yksinkertainen ommella. Tänään se sitten jo valmistui!

Olen jo aiemmin täällä tainnut vinkata, mikä Desuconin cossini on, mutta tässä se vielä kerran:Eli sehän on Aoi Miyamori Shirobakosta! 
Perjantaina tulen ihan normivaatteissani, sillä kuskaan siskoani pääsykokeeseen ennen Desua, mutta tätä asua pidän lauantaina ja varmaan myös sunnuntaina. Lauantaina Mei cossaa kanssani Shizukaa.
Olisin iloisempi, jos olisin vielä voinut tehdä toisen cossin sunnuntaille... ;___; *insert here seteli siivet selässä -hymiö*
Tässä vielä muutama sneak peek kuva! ☆

Valitettavasti olen nyt vahempieni luona ja täällä ainut kuvausvälineeni on puhelimeni melko kökkö kamera. (ノ;´ヮ´;)ノ


Jos teillä on vielä cossit kesken, niin vielä neljä (ja puoli) päivää aikaa tehdä ne valmiiksi!
Älkää stressatko liikaa! Jos cossi jää todella pahasti kesken, niin tehkää se mieluummin toiseen tapahtumaan ja tulkaa hengissä Desuun! GANBATTE kaikille! Te pystytte siihen, nyt mars ompelemaan!

Mua saa sitten ehdottomasti tulla moikkaamaan Desussa, tykkään siitä hirmuisesti! ♥

Nähdään Desuconissa! ♥♥♥Ps: Käykää Desu-kirpparilla! :D
I'm ready with my cosplay for Desucon! I've said it here before, but let's say it again: I'm cosplaying Aoi Miyamori from Shirobako!
If you're coming to Desucon let's meet there and remember not to stress too much over your cosplay and have fun! ♥

2 kommenttia:

  1. Oo hyvältä näyttää ^^ Jos bongaan sua niin yritän olla rohkea ja tulla edes moikkaamaan~ Itsellä cossit vielä pahsti vaiheessa, aloitin viimeviikolla uuden, mutta mun cossi kuvioista tulee blogiin juttua loppuviikosta sitten, en vielä paljasta mistä on kyse C:<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä cossien tekoon ja olis hauskaa nähdä! :D

      Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥