tiistai 10. maaliskuuta 2015

✧カッコイイstuff✧

Olis taas kirjoitusfiilistä ja muutamia juttuja jäi viimeisimmästä hiukan tylsän puoleisesta postauksesta näyttämättä. Eli hei taas lukijat ja satunnaiset maailman matkaajat! ♥

Eräänä päivänä piirtelin tapani mukaan luennolla. Tai siis kahtena eräänä päivänä. Tai eräinä päivinä??? Eli muun muassa piirustuksia luvassa tänään!


Valitettavasti molempien jäbien naamat onnistuivat tosi huonosti. Vasemman puoleisen niin huonosti, että sotkin sitä vähän blingeillä. Lyijykynän käyttö ennen tussia olisi fiksua, mutta noh luentotuhertelut ovat luentotuherteluja.
Nämä taasen ovat omia hahmojani, joista omistan BJD-nuket. Suunnittelin vähän yksinkertaisia juttuja, mitä niille voisin ommella ja sain ne jopa ommeltuakin! Olen todella laiska ompelemaan mitään nukeilleni, joten olen ylpeä itsestäni. (♥˘◡˘♥)
Heitän muutaman kuvan tähän väliin tuotoksistani.
Tuollaista jälkeä siis tuli! Susun (=tyttönukke) poncho ei tossa kuvassa kunnolla näy, mutta minun teki mieli lisätä tähän vain söpöimmät kuvat. (◍•ᴗ•◍)❤ 
Jos kiinnostaa tietää nukeistani enemmänkin, niin heittäkää kommenttia!Näiden random tytyjen paitojen idea lähti H&M:n varmaan jo kaikkien japania taitavien keskuudessa kuuluisaksi nousseesta paidasta. H&M:n (tai homeämmän niinkuin minä sitä kutsun) paidassa lukee katakanoilla kirjoitettuna kakkoii. Ajattelimme muutaman kaverin kesken, miten hauska voisi olla joku muu typerä teksti japaniksi paidassa ja päädyimme siihen, että painatamme ilmeisesti jonkinmoiset paidat pienelle joukkiolle. Ikemen oli vain yksi idea, mutta siitä teki mieli piirtää kuva.
Ikemen lukemassa tytön paidassa ei käy järkeen, mutta ihan sama. 8DD


... kuten ei käy järkeen sekään, että minulla on tuo kyseinen paita jossa lukee kakkoii.
Katsokaa epätoivoista yritystäni olla kakkoii.


Yleensä tykkään mieluummin ostaa vaatteita, jotka eivät kävele kaikkialla vastaan, eivät ole mustia ja muutenkin muualta kuin homeämmästä. Tämän paidan kohdalla ei kuitenkaan mikään haittaa! Täähän oli ihan törkeän halpa näkyy kyl laadussakin ja jotenkin hauskaa, että niin usealla ernulla on tämmöinen. Ernu ei ehkä ole paras sana, mutten muutakaan keksinyt.
♥ Tunnen yhteenkuuluvuutta! ♥
Lisäksi ainakin yhdellä mun kamullakin on jo tällainen ja haaveilen söpöjen ei-niin-kakkoii kuvien ottamisesta hänen kanssaan!
Käykää hommaamassa itsellennekin kakkoii-paita niin olette kakkoii!

Hei hei!( ̄▽ ̄)ノ~♪


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ♪ Me ollaan kakkoii kaikki kun oikein silmiin katsotaan ♪

   Poista
 2. Mäki haluun tollasen paidan :D ja tee postaus nukeistas OwO olisin onnellinen~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy hakemassa! Mulla meni hetki löytää semmonen, mut sainpahan sen lopulta!
   Voin tehdä! Onko erityistoiveita mitä se pitäisi sisällään?

   Poista
  2. Nukkeja :'D Kuhan on nukkeja ^^

   Poista
 3. Vääh sun piirrustustyyli on niin soma ; u ; ♥

  VastaaPoista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥