torstai 19. helmikuuta 2015

Desucon Frostbite 2015

Huh huh, hetken ehdin jo pelätä, että kone joutaa taas huoltoon, mutta sainkin sen vian kuntoon itse! Sen takia en ole voinut tehdä Frostin päivitystä heti pois jaloista, mutta täältä se nyt tulee! Ei Frostista varmaan vielä niin kauan aikaa ole, kun osa sinne raahatuista tavaroista ei ole vieläkään paikoillaan vaan hiukan ympäri kämppää ja laukun pohjalla. Olen kuitenkin näemmä aikuistunut sen verran, että maanantaiaamuna ensimmäisiä asioita mitä tein oli matkalaukun purkaminen. Hyvä minä! (。• ̀д•́) 人 (•̀ω•́ )バ (enää toi mun pienempi laukku purkamatta äh)

Frostissa minulla ei tänä vuonna, kuten ei viime vuonnakaan, ollut yhtäkään cossia mukana. Probleemana raha ja ideoiden puute ennen Frostia. Kamerakaan ei ollut mukana, koska en jaksanut edes ajatella sen kantamista. Sen takia kaikki kuvat ovat tällä kertaa puhelimella otettuja.PerjantaiLiikkeelle lähdin tämän näköisenä!
Oli hauskaa pitkästä aikaa tehdä laineita hiuksiin! ♥


Perjantaina kävin kuuntelemassa Cosplayn markkinointiteoria -luennon. Luento teki sen, mitä ohjelmakuvauksessaan lupasi, oli selkeä ja mielenkiintoinen. Olin itse vastannut luennolla käsiteltävään kyselyyn ennalta, joten oli mukavaa nähdä yhteenvetoa ja kuulla johtopäätöksiä vastauksista.

Muuten perjantai koostui lähinnä ystävien ja tuttujen tapaamisesta sekä tapahtumapaikan kiertelystä - ihan kuin Sibeliustalo olisi mukamas jotain uutta.

Lauantai

♥ Ystävänpäivä! ♥
Sen kunniaksi jakelin sydänlappusia, joissa luki ystävänpäivään sopivia mietelauseita tai muuten vain kannustavia viestejä! ♥


Twitterissäkin julkaisemani kuva, joka havainnollistaa pussin, joista sydänlapun sai tulla nappaamaan.
Niin juu ja se myös näyttää, että pidin peruukkia vaikken cossannutkaan.Lauantain käytyihin ohjelmiin kuului Onko cosplay terveellistä?, Valokeilassa Gen Urobuchi ja Cosplaykisat. Kaikki ohjelmat olivat todella hyviä! 

Cosplayn terveellisyyttä pohtivalla luennolla sain uusia näkökulmia cosplayn terveellisyyteen. Ohjelman jälkeen olisin voinut jatkaa aiheesta höpöttelemistä vielä jonkun aikaa. Päällimmäisenä sanomana, kuten luennon pitäneellä Shewonilla, minulla on teille, että herranen aika älkää antako cosplayn pilata terveyttänne! Twiittini mukaan voisin myös sanoa, että aloittakaa pukunne teko tarpeeksi ajoissa suhteuttaen omaan tekemistahtiinne älkääkä tehkö cosplaysta elämää suurempaa asiaa. Sen kuuluu olla hauskaa. *insert muut cosplaykliseet*

Kunniavieraat ovat aina mielenkiintoisia, vaikken olisi heidän tuotantoonsa edes kovin hyvin perehtynyt. Kuuntelen todella mielelläni animen tekoon liittyvistä vaiheista ja siitä, miten animaatio ylipäätään syntyy.

Cosplaykisoissa olin etenkin iloinen kisaajien määrästä, vaikka se venyttikin ohjelman kestoa! Esityskisat ovat lähellä sydäntäni. ♥Café Ichigossa käytiin juomassa sumpit.
Eikun siis Nessu joi herkkukaakaon.

Yritin muistaa ottaa paljon selfieitä ystävien kanssa, mutta välillä se silti unohtui! Kuvissa pyörii tosi paljon samat henkilöt, vaikka muidenkin kanssa olin.
Pidän kaikkien iloisista ilmeistä kuvissa! ♥


Tunnelmakuvia.
...tai puhelimeni käsityksiä sellaisista. En vuosienkaan jälkeen lakkaa ihastelemasta Sibeliustalon kivaa kattoa ja valoja!

Sunnuntai
Sunnuntain omistin näemmä pelkille kaveri-selfieille.
Noh, silloinkin kyllä tuli käytyä läpi ohjelmatarjontaa, testattua pelejä, käytyä myyntipöydillä ja maid-kahvilassa uudestaan ja ties mitä muuta.

Kävin kuuntelemassa luennon Shoujopäähenkilön ruumiinavauksesta. Teininä kulutin shoujoa johonkin...romantiikan nälkääni (???) enemmän kuin olisi ollut tarpeen ajatellen nuoren ihmisen terveen ja todellisen maailmankuvan muodostumista. No mutta niin, oli siis ihan hauskaa käydä kuuntelemassa tuo setti, vaikka nykyään shoujo ei yleensä uppoa.

ES:ät uima-altaassa yllättivät minut täysin! Menin kuuntelemaan ohjelmaa lähinnä vain, koska noh sillä hetkellä ei ollut muuta tekemistä ja sarja oli tuttu. Mutta wau, millainen luento! Ohjelman pitäjästä näki kuinka hän rakasti sarjaa, mutta osasi olla myös äärimmäisen kriittinen ja analysoiva (vetämättä huonoa homojahih-läppää, mihin olin kyllästynyt jo 12v:nä... no okei ehkä 15v:nä). Hänen huumorintajunsa myös puri muhun. Kertakaikkiaan selkeä ja hyvä kokonaisuus. Jos ette nähneet, niin katsokaa ihmeessä myöhemmin tallenne, mikäli sellainen tulee! Katsokaa vaikkette erityisemmin pitäisi Freestä, minäkin tein niin ja yllätyin erittäin positiivisesti!Siinä nyt pääpiirteittäin mun pe-su tapahtumia ja tunnelmia, joista kerron julkisesti nettiin enemmän kuin viikonlopun vietosta kyseleville luokkakavereille. "8D" Mahtava con oli, taattua Desu-laatua! Lähes ainut miinus tulee minulle itselleni siitä, etten omista Hermionen ajankääntäjää ja voi käydä kaikissa ohjelmissa, joissa haluaisin. Kyoto Animation -luennon missaaminen erityisesti harmittaa, mutta minkäs teet kun kavereita on esiintymässä samaan aikaan! KyoAnin sarjat ovat vaan olleet pitkään lähellä mun sydäntä... noh ehkä näen sen myöhemmin! 
Coneista saa aina ihanan innostusruiskeen harrastukseen! Oon tietty ollut koko ajan innostunut muutenkin, kun animea tulee katottua oikeastaan joka päivä ja cosplaykin on useasti kuukaudessa toistuva juttu esityksiä harjoitellessa. Coneista saatu innostus on kuitenkin asia erikseen: tapahtumien jälkeen tuntuu, että suorastaan räjähtää innostuksesta! Ja se on aivan ihanaa! ❀Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥