tiistai 13. tammikuuta 2015

❄ Yukicon 2015 ❄

Lupasin tämän postauksen pian, joten teen tämän nyt heti! Wohoo! 

Spoiler ennen kuin luet enempää: Yukiconissa oli nättiä ja mukavaa!


Munhan oli siis tarkoitus ottaa tosi paljon kuvia, mutta unohdinkin sitten lauantaina kameran akun kotiin. Onneksi omistan sentään edes hiukan todistusaineistoa tapahtumasta.

Viime vuonna en päässyt Yukiconiin, mikä harmitti. Kerrankin tapahtuma ihan lähellä, enkä ollut paikalla!
Nyt menin siis hyvin uteliaana ensikertalaisena tutustumaan tähän coniin ja se oli aika lailla sellainen, mitä olin kuvitellutkin. En ollut ihan kohdeyleisöä, sillä en pelaa mitään (paitsi typeriä pelejä puhelimella) ja suurin osa ohjelmastakaan ei iskenyt. Viihdyin silti hyvin! Tapahtumapaikka oli ok, vaikka ehkä hiukan pieni. Ohjelmasta kävin kurkkaamassa kisat, pianokonsertin, esityskisaamisen ABC:n ja improsarjispajan puolipakotettuna (ei vaan, kyl mulla oli ihan kivaa oikeasti). Ohjelmat olivat jees, vaikka mikään ei aivojani räjäyttänytkään. Tykkäsin Yukiconin tunnelmasta, joka oli mielestäni tosi iloinen ja avoin!


Kierrätin vanhaa pukuani Yukiconissa.


Cossasin Ouranin Rengeä, kuten jo aiemmin kerroin (kuva ylhäällä, jos joku ei tiedä miltä tyty oikeasti näyttää). Pukuni ei saanut keväällä Cosvisionissa oikeastaan yhtään huomiota, joten olin yllättynyt, että nyt minusta otettiinkin melko paljon kuvia! (ajatellen sitä, että hahmo on melko vanha ja sarja ei enää mikään supersuper suosittu) Kiitokset teille, jotka tulitte kuvaamaan tai muuten vain juttelemaan, olen aina siitä hyvin otettu! ♥

Varsinkin nyt, kun sain pitkästä aikaa kokea itse miltä tuntuu mennä häiritsemään tuntematonta tyyppiä kesken kaiken vain moikatakseen ja sanoakseen "luen sun blogiis hihi"! Hui! Tarvitsin koko conin aikaa valmistautumiseen, enkä voi uskoa itseäni! Otin askeleen takaisin teini-ikäiseksi ujoksi itsekseni. Palasin myös ei-ujoksi teini-ikäiseksi itsekseni, kun yhdessä vaiheessa conia nauroin kuin Renge. En ole kyseistä ohohhoota matkinut varmaan sitten yläasteen. Ehkä Rengenä oleminen muutti minua ja laski henkistä ikääni?
Ehkäpä seuraavat kuvatkin ovat cossivalintani syytä:


En kehdannut tehdä tätä Ranta!Yukissa, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan...???
Ylempään kuvaan liittyvät twiitit löytyvät täältä ja täältä.
En kommentoi enempää....no jos sitten kuitenkin muiden kuvien pariin!


Täs mä lähös.
Silmistäni ei kuvastu taistelu, jota kävin vain hetki ennen kuvan ottamista mekkoni vetoketjun kanssa. Olen saanut sen aiemmin itse kiinni, mutta nyt ei vaan kädet meinanneet riittää! Joko mun selkä on mennyt kauemmaksi tai kädet lyhentyneet, tiedä sitten sitä.
Onneksi sunnuntaina Yoosteippi oli mun luona ja autettiin toinen toisemme Rengeksi ja Elsaksi.


Minä ja Hanskinuskij.
Harmi, et ei tullu kaverikuviakaan enempää otettua! Aina ne vaan unohtuu!
Kamuilla oli taas niin hienoja cosseja, että olisi pitänyt!Hieman yleiskuvaa conista, bongaa itsesi!
Mulle tuli pitkästä aikaa conissa sellainen olo, että "olemme yhtä suurta perhettä!" Varmaan siksi, kun liikuin välillä yksinkin, mutta törmäsin aina 5-10 minuutin välein johonkin tuttuun tai tuntemattomaan ja jäin juttelemaan. Ihanaa! ♥


Edit! Loppuun vielä Madunjaun kuvaama kuva!
Taitaakin olla ainut kunnollinen kuva, joka mulla on tästä cossista.
Pitäisi shootata joskus siskon kanssa.


Arkeen palaaminen oli hiukan tuskaista, kuten aina conin jälkeen. Koulussa luennoilla on tullut taas piirrettyä ja vihdoinkin muistin tehdä tämän Hijirille:


✧ Tättädää! 
Vähän derp siitä tuli, mutta toivottavasti tykkäät!
Hijiri siis pyysi minua kommentilla piirtämään K:n Tatara Totsukan. Ottakaa mallia Hijiristä ja pyydelkää mua piirtämään, jos yhtään siltä tuntuu. Mulla on oltava tekemistä luennoilla tai en pysty kuuntelemaan ja keskittymään, enkä aina keksi piirrosten aiheita itse! (╯_╰)I visited Yukicon for the first time. Last year I missed it, so I was very eager to know what kind of con it was now! It turned out to be quite the way I had thought it would be: very nice event, but not mind-blowing one. Sadly I forgot my camera's battery at home on Saturday, so that's why I don't have much of photos. Yukicon was a very nice con with warm atmosphere - just what we need in the middle of winter! 

2 kommenttia:

 1. ui, en kerennytkään tänne kommentoida <:
  näyttää kivaa olleen ^^
  aika somaa (free poikulin kanssa ^^)
  kuva siusta (tuo toisiks alin) on tosi kaunis <: ja taiteellinen cx
  taas pääsee siun piirtotaitoo ihailemaan!


  harmittaa, kun välimatkan takia en mie Yukiin päässy :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi olipas ihana kommentti! Kiitos! ♥ Ehkä pääset seuraavana vuonna!

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥