maanantai 26. tammikuuta 2015

Cosplayesitysharkat ja tagaus

Onpas ollut paljon cosplayta sivuavaa tämä sisältö viime aikoina! Enkä ole yhtään uutta asua edes tehnyt tai varsinkaan suunnitellut blogiani cosplayblogiksi!

Viikonloppuna Rintamasuunnalla (=cosplayryhmä) oli uuden esityksen harjoitusmiitti. Rintsulaiset tunnistatte niiksi tyypeiksi, jotka kävelivät oudosti maanantaina ja valittivat kipeitä lihaksia. Vaikka lämmiteltiin ja venyteltiin ennen ja jälkeen harjoittelun, niin suurin osa ryhmästä on ollut silti kuoleman kielissä tämän päivän ajan!

En valitettavasti voi vieläkään julkistaa esityksemme aihetta tai muita yksityiskohtia, mutta heitän sentään muutaman kuvan miitistä. Pian voin varmasti paljastaa jo enemmän!

We had cosplay group Rintamasuunta's performance practice this weekend. I can't tell much about it yet because the subject is still a secret, but at least I can show you some photos and tell it was amazing and fun! Though everyone had sore muscles the day after even if we warmed up and stretched properly!


Tän näköisenä lähdin harjoittelemaan sunnuntaina.
Ikkunan edessä oli mukava valo!Blurraantunut kuva kesken harjoittelun.
Ihan hyvä niin, ei näy ainakaan kaikkien awkwardit keskellä liikettä -ilmeet.
Mä oon toi vaalea möykky edessä.

Vähän lisää upeita harjoittelustillejä!Tän kuvan tarina puolestaan on se, että lähetin sen tänään Rintsun whatsapp-keskusteluun tekstillä "PAIN".
Reisilihakset on niin kipeät, että portaiden kävely on ollut in-hot-ta-vaa. Onneksi sain myötätuntoa ja pääsin jakamaan omaani kyseisessä keskustelussa.


Takana oleva viikko oli muutenkin todella kiva! Näin kavereita kuten ennen vanhaan yläaste- ja lukioaikoina. Keskiviikkona olin katsomassa mm. animea kavereilla, to-pe yövyin toisilla kavereilla, pe-la yön olin Hanskinuskij:n luona ja päivitettiin hänen ask blogia sekä sitten lauantai-sunnuntai oli miitti! Ihanaa!  ♥(✿´⌣`✿)人(✿´⌣`✿)♥Tein torstaina Ellan ja Linnin kanssa okonomiyakia!
Tää mun ei oo kauneudella pilattu, mutta maistui tosi hyvältä!Lopuksi vielä tagaus (taas!) , jonka sisko mulle ystävällisesti pisti tulemaan eteenpäin.


"Vastaa kuuteen kysymykseen, jotka edellinen on keksinyt. Keksi sen jälkeen 6 uutta kysymystä ja tagaa 6 vastaamaan niihin. Kopioi nämä ohjeet blogiisi."


Minulle esitetyt kysymykset:

1. Millainen taustakuva sinulla on? 
Puhelimessa:
Koneella
Mulla on menossa joku tosi nolo Levi-innostus atm. Paintblurraukset on sen takia, että muuten saisitte tietää mitä se Rintsun esitys käsittelee!

2. Mitkä ovat unelmacossisi? 
Sen kun tietäis! Oliskin sellainen, niin tietäisin mitä voisin lähteä tekemään tai mihin voisin alkaa säästämään rahaa.

3. Mikä on mielestäsi onnistunein cossisi? 
Vaikea kysymys... Useimmat mun cossit on "ihan ok", mutta mikään ei nouse hienompana ylitse muiden. Lisäksi oon tehnyt niin yksinkertaisia asuja, että ne ovat kaikki aika tasapaksua joukkoa muutenkin.

4. Mikä on jännin juttu mikä on tapahtunut n. kahden kuukauden sisällä? 
Ei mitään erikoisen jännää, mutta paljon mukavia juttuja kuitenkin! Uusi vuosi, Joulu, Yukicon, kaverin synttärit, Rintsu-harkat!

5. Mitä noloa sinulle on sattunut ala-/yläasteella?
Tämä ei nyt suoraa liity minuun, mutta olin vieressä kun ystäväni heitti 7. luokalla koulun yläkerrasta superlon pallon alas. Tarkoitus oli ilmeisesti, että se pomppaisia takaisin ylös, mutta se osuikin yhden ysin päähän ja kimposi siitä vielä toisen ysin päähän, joka oli vielä semmonen koulun gangsteri. Se gangsteri-ysi suuttui ja lähti juoksemaan yläkertaan samalla kun me äkkiä piilouduttiin oven taakse.
Tää kuulostaa Demin megamokalta!

6. Monta torttuu söisit?
Ehkä yhden.


Tagaan: (apua kuusi on tosi paljon!) Linnin ja Ella(tehkää jos teette ihan sma),  Koe626PandanEsshierun ja KikiGabriellan

Mun kysymykset:
1. Lempi blogisi? (blogger, tumblr tai muu)
2. Viimeisin con, jossa olit ja mikä siellä oli kivointa?
3. Oletko ihastunut? Jos olet, mikä ihastuksessasi on parasta? ♥
4. Parhaat con-muistosi?
5. Ketä cossaajaa ihailet?
6. Kerro itsestäsi jotain yllättävää!

2 kommenttia:

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥