sunnuntai 28. joulukuuta 2014

❄ Joulun aikaan ❄

Miten teidän joulu meni? Toivottavasti mukavasti!
Itse vietin sen perheeni ja papan kanssa... lähinnä syöden.Otin järkkärilläkin kuvia, mutta ne eivät olleet kovin kivoja.
Tässä kuitenkin vähän joulufiilistä mun aatosta.


Joululomalla on aikaa viettää myös ystävien kanssa. Menimmekin pian aaton jälkeen pulkkamäkeen. Oli tosi hauskaa! Viime vuonna en ollut kertaakaan, joten pulkkamäki tulikin ihan tarpeeseen. (۶•౪•)۶❤٩(•౪•٩) Voiko pulkkamäki tulla tarpeeseen???


Pulkkailun jälkeen kokoonnuttiin vielä luomaan modernia taidetta...


Yksi joululupaukseni oli piirtää teille ja niin teinkin! Innostuin enemmän kuin ajattelin ja jopa väritin kuvat. Oli tosi hauska piirtää hahmoja, joita ei muuten piirtäisi. Vaikkakin myös haastavaa, sillä joistakin hahmoista en tiennyt juuri mitään. Tässä ne kuitenkin ovat (Paitsi taikiksen toive, koska kaverin kuvan kanssa uskaltaa vähän laiskotella :DDD)

Skannerin käyttö olisi ollut varmaan fiksua, kerta vanhemmilta sellainen löytyy, mutta olin liian laiska. (๑′ڡ‵๑);; Kuvasin nämä siis kameralla, jolla on ollut ongelmia tarkennuksessa viime aikoina. Oh well...


Madunjau toivoi twitterin puolella chuunityttöjä joulumekoissa.
Tätä oli tosi ihana piirtää! Koe 626 toivoi Ediä FMA:sta.
Mulla ei oo mitään tietoa tosta oikeasta kädestä... Toivottavasti tykkäät kuitenkin! ♥KikiGabriella pyysi Arakitaa Yowapedasta.
Tästä hahmosta en tiennyt juuri muuta kuin, että tää on pyöräilijä. ;;;Ja viimeisenä anonyymin toive eli Tomoko aka Mokocchi!
Tämä hahmo oli tuttu, mutta eipä varmaan olisi tullut muuten piirrettyä.


Toivottavasti kaikki tykkäsivät kuvistaan! ♥♥♥
Muuten, jos tekee mieli pyytää mua randomisti piirtää jotain niin saa pyytää. En ole varma voinko aina toteuttaa toiveita, mutta useimmiten varmaan saan ees jonkun luonnostyyppisen tehtyä.

Bai baiii, nähdään! ♥

How was your Christmas? I hope it went well! I mainly spent time with my family and friends... and ate a lot. We went sledding with friends and it was super fun! ♥

I drew those drawings you wished! First one is for madunjau (Chuuni girls), next one for Koe 626 (Ed/FMA), then Arakita (Yowapeda) for KikiGabriella and Tomoko(Watamote) for anonymous!

If you want to you can ask me to draw something for you anytime! I'm not sure if I can always draw it right away, but I really like to draw even drafts... so feel free!

Bai baiii, see you soon!

6 kommenttia:

 1. Apuaaa sun piirtämä Arakita on ihan täydellinen!! >///< ♥ En ollut varma ootko kattonut Yowapedaa mutta ihanaa että silti viitsit piirtää. :D Kiitos paljon! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tuun itsekin iloiseksi jos voin piristää muita mun töherryksillä! ♥

   Poista
 2. hiiih ed on aivan upea >v<
  aws ei pulkkamäkeä voi koskaan laskea liikaa 8) hui. voi se varmaankin tulla tarpeeseen?

  VastaaPoista
 3. Oi että, mainitsen nyt tässä, että edellisessä entryssäsi näkynyt [K]-sarjasta piirtämäsi Fushimi&Misaki-synttärikortti oli aivan tavattoman söpö <3 Jos vain mitenkään mahdollista niin saisiko sinulta toivoa kuvaa saman sarjan Tatara Totsukasta? Olen varma, että hahmo olisi sinun piirtämäsi aivan ihana.

  Ja tässä samalla, onnellista uutta vuotta! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyyy kiitos! ♥ Piirrän pian ja pistän sitten seuraavan postauksen yhteyteen sen kuvan!
   Samoin!!! ♥♥♥

   Poista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥