tiistai 14. lokakuuta 2014

Uutta

Hei moi ja huh huh! Tämä syksy on ollut tosi kiireinen! Työharjoittelu vie jo itsessään tosi paljon aikaa, puhumattakaan muutamasta verkkokurssista ja harjoitteluun liittyvistä tehtävistä vielä sen päälle. Noh koulunkäyntini ja sen ongelmat eivät ole blogini aihepiiriin kuuluvia, joten vaihdan aihetta johonkin mukavampaan. Ennen edes tämän vuoden koulu-urakan alkua äiti halusi tilata itselleen ja siinä samalla kilttinä ollessaan minulle ja siskolleni vaatteita. (KIITOS ÄITI TUHANNESTI! ( ; ³ ;)❤ ) Sain vihdoinkin vaatekappaleet iselleni kun pikkusisko tuli käymään.


Vaatteista jokainen on tilattu Yesstylestä.
Olemme saman kolmikon voimin tilanneet Yesstylestä ennenkin ja nopean laskun mukaan mulla on yhteensä ehkä 8 vaatetta sieltä. Joka kerta tilauksesta on jäänyt enemmän ja vähemmän stuffia pois, sillä joku tuote on loppunutkin kesken. Vaatteiden laatu on ollut hyvä ja tilaamani tuotteet ovat pyörineet jotkut montakin vuotta pesukoneessa menemättä pilalle. Tämän kerran tilanne oli kuitenkin eri: vasemmalla olevan neuleen kangas tuntuu hyvältä, mutta sen saumat ovat niin huonot, että vasen hiha repesi kyynärpäähän asti auki ilman käden heilautustakaan. Onneksi sen saa kuitenkin korjattua melko vähällä vaivalla. Oikealla olevaa turkoosia mekkoa en uskalla kovin rajukkaaseen pesuun pistää, sillä se tuntuu tosi hauraalta. Keskimmäinen mekko on muuten hyvä, mut kattokaa kuinka leveä! Pitää ruveta kavennushommiin tai löytää kiva vyö. Ehkä valitsen kivan vyön ainakin näin alkuun.
On ne kuitenkin ihania ja ilostuttavia!(╯3╰)Kehtasin jopa vähän itse tuhlata muutama viikko sitten kun Lumida (=entinen koulukamu ala-asteelta lukioon) tuli kylään. Itseasiassa näistä jokainen oli juttu, mitä oikeasti tarvitsin.


Sukat Accessorizesta, saippua (ja kuorintanäyte!) Lushilta, teetä Punnitse&Säästä:stäTämä saippuapala riittää vielä pitkään! Olen itseasiassa halkaissut sen, koska pienempää on helpompi käyttää. Ostaisin muuten Lushilta mm. kaiken, jos voisin.


Ok, ehkä en olis tarvinnut teetä ihan hirveesti, mut ennen tän ostamista varastot olivat huvenneet vaan kolmeen makuun. Plus nää tämmöset Forsmanin teet on halpoja...


Koivet kattoon, kaviot ristiin!
Sori, en saanu mitenkää fiksuu kuvaa ja sit luovutin.
Sain sukat suurinpiirtein eurolla, koska Accessorize on ilmeisesti lopettamassa.
ONKO SE OIKEESTI POISTUMASSA SUOMESTA KOKONAAN KERTOKAA JOKU MULLE?! 


 Tässä nyt vähän Instagram kuvaa Yesstyle vaatteista päälläkin! En ole ehtinyt vielä töiden takia pitämään niitä oikeastaan ollenkaan. Neule pääsi käyttöön, koska aattelin. että se+farkut -yhdistelmällä en näytä liian lapsekkaalta ...mutta sitten sekin meni rikki. "8D"
Noh, eivätköhän näistä kaikki melko pian näy täällä bloginkin puolella.


Mulla on jo muutama postausidea valmiina ja luultavasti jossain kohti pian jopa aikaa toteuttaa ne. Siihen asti näkyilemisiin! ♥Helloooo!
The first photo shows my new clothes from Yesstyle. I've ordered clothes from there before and usually I've gotten quality clothes from there. This time it was a bit different: that cardigan teared when I first wore it (though I didn't do anything weird!) and the mint coloured dress also looks like a very fragile thing. The dress in the middle is ok, but too wide! I need a nice belt for it... I still like these clothes though, they're so pretty and cute!
The other things are socks from Accessorize (they costed like 1€!), soap and face scrub sample from Lush and tea from Punnitse&Säästä.

I have a few things to write about and (hopefully) some time to write them soon. Sooo~ see you in the near future! ♥

2 kommenttia:

  1. The green floral dress is perfect, I love it ^^

    And the sweat is soooooo cute :3    恵美より ♥
    www.emi-doll.blogspot.jp

    VastaaPoista

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥