tiistai 21. lokakuuta 2014

Puhelinelämää

Moiks! En ole onnistunut saamaan aikaa tehdä mitään kovin kummoista postausta, mutta valotan vähän elämääni puhelimeni kuvien kautta.

Ensimmäiset kuvat ovat Rintamasuunnan (=cosplayryhmä) muutamien viikkojen takaisesta suunnittelumiitistä.

Ensimmäiseksi tosin katsoimme vanhoja esityksiämme.


Vauhdikasta???Aina niin ihanaa kun jotkut ovat jaksaneet ja ehtineet leipoa nyyttäreihin! ♥


Tauon toiminta näkyykin aika selkeästi tässä kuvassa.
(Kahvia ja pullaa ei oikeasti ollut.)


Voin jo sanoa, että jänniä juttuja luvassa Rintamasuunnalta! Infoan lisää tänne, sitten kun on jotain tarkempaa tietoa ja kun rohkenen tehdä paljastuksia. ☆~(ゝ。∂)


Viime viikolla leireilin seiskaluokkalaisten kanssa työharjoitteluni lomassa. Takki haisee vieläkin lievästi savulta, vaikka olen tuulettanut sitä useampana päivänä!

Viimeisimmät kuvat ovat ihan muutamalta viime päivältä!Yks päivä sain pistettyä mun hiukset tosi kivasti! Se on ihme tän hetkisessä tilanteessa kun otsis ja koko reuhka on ihan ylikasvanut ja tylsän värinen.
Tykkään kävellä Helsingissä. Musta tuntuu, että tutuistakin paikoista löytää aina jotain uutta kaunista!


Eilen illalla piirsin joitakin mun BJD-nukkeja Kyoani -tyylillä. Oikeasti mun ois pitänyt jo nukkua silloin, koska töihin oli herätys seiskalta!Tässä näkyykin viime postauksessa esittelemiäni vaatteita! Alempi kuva on itseasiassa otettu tänään. Pystyin pistämään töihinkin kivat vaatteet, koska tänään oli kokouspäivä.
Edit: Katopas keppanaa, toi ylempi kuvahan on jo täällä blogissa!


Töistä juoksin suoraa päätä junaan ja sieltä kiireellä  Kino Engeliin katsomaan Prinsessa Kaguyan tarinaa. Anime-lehden tilaajille oli järjestetty ilmainen tilaisuus nähdä se ennen muita! Ihan mahtavaa! Tykkäsin tosi paljon leffasta ja se oli kirjaimellisesti kuvan kaunis. Kelpuuttaisin siitä oikeastaan mistä vaan kohdasta napatun screnshotin julisteena seinälleni. Kantsii käydä kattomassa.
Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun olin katsomassa leffaa yksin.
Niin kuin aiemmin mainitsin, tykkään kävellä randomisti ympäri Helsinkiä ja tein sitä Kaguyankin jälkeen samalla vielä fiilistellen leffaa. Ei haitannut vaikka ei ollut juttukaveria!


Mun piti pistää tämä kuva Instaan, mutta unohdin.
Se sopii kyllä hyvin nyt tähän, koska on mentävä nukkumaan, jotta jaksan huomenna maalailla lasten kanssa ja jutella koko illan teineille. 
☆ Hyvää yötä! I haven't had any time to make a proper post, but I decided to show you some pieces of my life via photos taken with phone. First photos are from Rintamasuunta's meeting, then from a camp where I was working. Last photos are very recent: I liked my hair one day, I walked around Helsinki, I drew my BJD-dolls Kyoani style, I saw the movie The tale of princess Kaguya.
The last photo tells you just what I want to tell you now: GOOD NIGHT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥