maanantai 22. syyskuuta 2014

❤Ootd ja shortsien söpöistäminen❤

Moikka taas! Tänään sataa  ja tuntuu syksyltä, joten päätin pukeutua hiukan lämpimämmin ja söpömmin kuin mitä on viime aikoina tullut pukeuduttua. Töissä tuntuisi hiukan hassulta pitää tosi söpöjä vaatteita, koska näytän nuoremmalta ja jotenkin en niin vakavasti otettavalta. Twitterissä olen jo marissutkin, miten ikävää on pukeutua ei itselleen ominaisella tavalla, joten aina kun on tilaisuus olla oma itsensä, otan siitä kaiken irti! Kuvissa oleva neulehuppari pääsee kyllä näyttäytymään myös töissä, tosin hiukan tylsemmin farkkujen kanssa.


Tarkoitus oli aluksi pistää ruskeat shortsit hupparin kanssa, mutta ne eivät näkyneetkään helman alta. Tämä valitettava totuus sai minut näyttämään housuttomalta, joten vaihdoinkin toisiin ruskeisiin shortseihin (kyllä, tuo ei ole hame). Alkuperäisestä asuvalinnastani tuli kuitenkin idea tähän blogipostaukseen. Olen nimittäin yksinkertaisella tavalla tehnyt shortseistani hiukan söpömmät...


...olen lisännyt taskuihin pienet palat pitsiä! Tosi helppo tapa saada omista housuista/hameesta/shortseista hiukan persoonallisemmat ja nätimmät. Nämä shortsit ostin kesällä kaveriltani muutamalla eurolla. Kirppiskama on erittäin hyvää tuunaamiseen. *:゚*。⋆ฺ(*´◡`)


Ryppyisyys ei tuo näiden shortsien oikeasti kivaa ulkonäköä esiin ihan niin kuin haluaisin, mutta kuka jaksaa silittää...


 Kuvia ottaessa päätin et "ei tällä naamalla".


Toivottavasti saitte jotain pientä simppeliä inspistä tästä postauksesta! Heippa! ♥


On the above you can see my outfit of the day. It was a bit colder and a rainy day today, so I decided to wear something warm and comfy. I also told about how I easily cutified my shorts: I sewed small pieces of lace on them. Simple, cute and pretty!
I hope you got inspired of this post, though I presented very simple things. 
Bye! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kehua, haukkua, huutaa, keskustella, ihmetellä, ihastella tai kysyä. Miten vaan! ♥